PSD şi PLR au vestit primăvara cu mărţişoarepsd

Zeci de membri ai Partidului Social Democrat şi ai Partidului Liberal Reformator au ieşit ieri (n.r. duminica) pe stradă pentru a le înmâna domnişoarelor şi doamnelor din Satu Mare câte un mărţişor. Social-democraţii sătmăreni au fost ceva mai numeroşi, primarul Dorel Coica şi deputatul Octavian Petric fiind ajutaţi de zeci de tineri din cadrul Organizaţiei Judeţene şi Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, în frunte cu preşedinţii Raul Băbţan şi Ionuţ Bujor.

La fel ca şi în fiecare an, seniorii din cadrul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, în frunte cu primarul Dorel Coica şi cu deputatul Octavian Petric, ajutaţi de către zeci de tineri social-democraţi, au oferit ieri mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din municipiul Satu Mare. Acțiunea s-a desfășurat și în cartierele municipiului Satu Mare, dar și în mai multe localități din județ. „Dorim să le înmânăm domnişoarelor şi doamnelor câte un mărţişor. Să le pupăm, de fapt! Avem şi o echipă foarte puternică de bărbaţi adevăraţi. Spunea cineva că PSD nu are bărbaţi frumoşi. Dar se vede clar că noi avem bărbaţi unul mai frumos ca ceilalţi şi inteligenţi şi mai buni. La mulţi ani, domnişoarelor şi doamnelor!”, a spus Dorel Coica. Sătmărencele nu le-au rămas datoare social-democraţilor, mulţumindu-le cu câte o îmbrăţişare.

plr

Preşedintele Partidului Liberal Reformator şi preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, secondat de zeci de membri ai formaţiunii politice a luat la pas străzile municipiului Satu Mare, întâmpinându-le pe domnişoare şi doamne cu câte un mărţişor şi o urare de „La mulţi ani!”. „Ca de fiecare dată, noi, liberalii, le-am obişnuit pe domnişoarele şi doamnele din Satu Mare să le prevestim primăvara cu câte un mărţişor. Şi acum am venit să le surprindem pe doamne, să le aducem un zâmbet pe faţă. Le transmit tuturor să aibă parte de o primăvară frumoasă alături de cei dragi şi să li se împlinească toate dorinţele”, a spus Adrian Ştef. Domnişoarele şi doamnele din întreg judeţul trebuie să se mai aştepte la acţiuni similare şi cu ocazia Zilei de 8 Martie, atunci când se vor împărţi mii de flori în întreg judeţul.
Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts