Sărbătoare şi pentru senioarele Sătmaruluipensionari

Ziua Femeii a fost sărbătorită ieri şi de Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor. Circa 200 dintre senioarele judeţului au luat parte la manifestările organizate cu această ocazie la restaurantul „Veneţia”. „Am organizat aceste manifestări pentru că am dorit să sărbătorim împreună această frumoasă sărbătoare dedicată nouă, femeilor. Urez tuturor femeilor să aibă parte de bucurii şi împliniri alături de cei dragi şi un călduros şi sincer La Mulţi Ani!”, ne-a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Livia Haidu.

Sărbătoarea pensionarilor din Satu Mare a fost onorată de prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, de directorul Cabinetului Prefectului, Raul Băbţan, şi de Cătălin Groza, consilierul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Govor. „Suntem alături în această frumoasă zi de mamele şi bunicile noastre, faţă de care avem datoria de a le dărui câte o floare şi să le fim recunoscători pentru tot ce au făcut pentru noi. Consiliul Judeţean a fost un partener loial pentru vârstnici şi a contribuit la manifestările organizate de ei. De Ziua Femeii, doresc tuturor doamnelor multă bucurie, sănătate, împliniri şi un călduros La Mulţi Ani”, a spus Adrian Ştef.

De 8 Martie, femeile vârstnice au avut parte de o masă aleasă şi au primit din partea autorităţilor câte o floare în semn de recunoştinţă pentru ceea ce au realizat până acum.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts