Sătmăreancă ucisă de un flexflex

Un tragic accident de muncă caznic s-a petrecut azi după-amiază la o locuinţă de pe strada Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare soldat cu decesul unei femei în vârstă de 45 de ani. Tragedia a fost produsă de pânza unui flex cu care lucra soţul victimei, care s-a spart, iar o bucată a sărit şi i-a secţionat femeii vena jugulară.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.30. Soţul femeii lucra în curtea gospodăriei sale cu un flex în timp ce încerca să monteze o poartă la intrarea în curte. Potrivit celor afirmate cu lacrimi în ochi chiar de soţ, la un moment dat pânza flexului s-a spart. O bucată din pânza de flex spartă i-a intrat omului în mâna stângă, dar a observat că a mai sărit o altă bucată. „Am observat că a mai sărit o bucată din pânza de flex dar nu m-am gândit niciun moment că ar fi putut ajunge până la soţia mea, care era la cel puţin şapte metri de mine. Preocupat de bucata care-mi intrase în mână, nu am observat ce s-a întâmplat cu soţia mea decât în momentul în care am auzit-o pe fiica mea ţipând”, a afirmat bărbatul.

Au urmat clipe de coşmar pentru bărbat şi pentru fiica acestuia. A văzut-o pe soţia sa căzută la pământ şi plină de sânge. Iniţial a crezut că-i curge sânge diun gură, însă abia la o analiză mai atentă şi-a dat seama că sângele îi curge din gâtul secţionat. Debusolat, a strigat după ajutor şi a încercat să-i oprească sângele soţiei sale cu o haină. În cele din urmă, un vecin a sunat la 112, şi în scurt timp la faţa locului a ajuns o ambulanţă şi poliţiştii. Paramedicii şi personalul de pe ambulanţă s-au străduit o oră să o aducă pe femeie în simţiri, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constate decesul acesteia.

Fiica cea mare a victimei, în vârstă de circa 20 de ani, a afirmat că încă nu conştientizează faptul că mama sa nu mai este în viaţă, şi a adăugat că nu ştie cum să-i spună acest lucru şi surorii ei mai mici, de doar 7 ani.

Victima a fost transportată la morgă unde foarte probabil urmează să i se facă autopsia, iar poliţiştii continuă cercetările.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts