Spectacol extraordinar de muzică şi parodie la G.M. Zamfirescugm

În Sala Studio a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” Satu Mare s-a desfăşurat sâmbătă seara un spectacol de muzică şi parodie, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, care s-a desfăşurat în faţa unui public numeros.

Protagoniştii evenimentului au fost Cserey Csaba în rolul toboşarului ţăran, Stephanie Semeniuc – vocalista secretară şi Stan Tibor – pianistul director. Spectacolul a debutat cu un scurt moment de parodie în cadrul căruia a fost prezentată viaţa unui om de munte care dorea să obţină bani pentru animalele sale, acesta fiind însă ignorat de oamenii din oraş. Apoi, în cele din urmă, toboşarul ţăran, interpretat magistral de Csabcsi, reuşeşte să-i prindă cu ajutorul muzicii şi pe cei care îl ignorau. După care a urmat un recital de aproximativ 30 de minute, care i-a avut ca protagonişti pe cei trei artişti, printre piesele interpretate fiind „Killing me softly” sau „Hit the road Jack”.

Şi de data aceasta, publicul la rândul său a fost implicat în spectacolul marca Cserey Csaba. La finalul spectacolului, care a ţinut aproape o oră, artiştii au primit numeroase aplauze din partea participanţilor. Cei trei artişti sunt cunoscuţi sătmărenilor din alte producţii organizate de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”. Cserey Csaba este unul din cei mai renumiţi percuţionişti atât din ţară, cât şi din străinătate unde a susţinut numeroase concerte, printre care şi cu pianistul Stan Tibor. Stephanie Semeniuc este vocalista trupei Straight Up, o formaţie care cântă Ska/Raggae.

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare şi a Consiliului Local Satu Mare, va continua manifestările şi pe parcursul acestei săptămâni, după cum urmează. Astfel, miercuri de la ora 20.00, la District 15, se va desfăşura evenimentul „Din culisele vieţii”, care îl va avea ca invitat pe directorul artistic al Teatrului de Nord Satu Mare, Andrei Mihalache, respectiv duminică, de la ora 20.00, tot în respectiva locaţie, va avea loc piesa „Shakespeare, I love you”, cu Anca Lăcuşteanu şi Adrian Balint.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts