Spectacole de teatru organizate de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”gm

Centrul Cultural GM Zamfirescu va organiza, în cursul acestei săptămâni, trei piese de teatru. Astfel, mâine, de la ora 20.00, la District 15 spectatorii vor avea prilejul de a arunca o privire în culisele vieţii. Regizorul Andrei Mihalache de la Teatrul de Nord Satu Mare va răspunde întrebărilor Mariei Toth, după un concept “Inside the Actors Studio”. Intrarea se face pe bază de rezervare la telefon 0755 970 374.

Joi, 26 martie, de la ora 17.00, la Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu” va avea loc premiera spectacolului “Cu dragoste şi ţepe mici – de la Ţepeş şi arici” cu trupa de pantomimă, muzică şi umor Radoo Mama Company – marca Arttis. Intrarea este liberă. Duminică, 29 martie, de la ora 20.00, la District 15, va avea loc piesa de teatru “Shakespeare, I love you” cu actorii clujeni Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint. Intrarea se face pe bază de rezervare la telefon 0755 970 374.

Toate evenimentele sunt organizate de Primăria municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu”, Asociaţia Rovenio şi District 15.
Bogdan Tulbure

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts