Sute de copii, răsfăţaţi pentru o zicopil

Expo Show Mama și Copilul, primul astfel de mare eveniment de profil din județ, a fost un real succes. Interesul din partea părinților a fost unul pe măsură, iar incinta Pieței REX s-a aglomerat încă de la primele ore. De altfel, unul dintre organizatori, respectiv Bianca Barcu s-a declarat plăcut surprinsă că părinții au fost foarte interesați, mai ales că aceștia au venit încă de dimineață, chiar dacă spectacolul propriu-zis a început abia la ora 13.00.

Părinții au început prin viziatarea tarabelor celor peste 30 de comercianți veniți din județ, din țară și din străinătate. Au fost jucării, cărți pentru părinți și pentru copii, dar și cele mai la modă colecții de haine și accesorii pentru ce mici. Expozanții nu au venit doar cu produse, ci și cu sfaturi pentru părinți, pe care i-au îndemnat să cumpere doar lucrușoare de calitate pentru cei mici. Cum atmosfera a fost una de sărbătoare, părinții au fost și ei generoși așa că expozanții au avut vânzări încă de când și-au instalat standurile.

Târgul a fost conceput ca un spectacol dedicat de organizatori în primul rând copiiilor. Pe scena evenimentului au urcat rând pe rând cei mici de la grădinițele din municipiu. Au cântat, au dansat, au spus poezii și s-au distrat cu Ella Bella. “Ella Bella le promite tuturor copiilor că cel puţin de două ori pe an se va face acest expo show. Noi ne-am distrat sâmbătă şi duminică fantastic pentru că am avut show-uri extraordinare, au venit copii de la aproape toate grădiniţele din Satu Mare, am avut tombolă, iar copiii s-au jucat pe tobogane. Am făcut demonstraţii şi carting în curte. A fost mare-mare distracţie aici la Expo Mama şi Copilul”, a spus Mihaela Avaşi, alias Ella Bella.

Dacă fetițele au stat la coadă pentru a fi transformate în personaje de poveste, băieții au fost îndemnați să își pună casca de pilot și să participe la cursele de carting. Cei mici au profitat de spațiile de joacă special amenajate în timp ce mamele au fost invitate la colțul beauty unde au putut profita de serviciile manichiuristelor, coafezelor și specialiștilor în machiaj. În plus, pentru părinți , din oră în oră au fost organizate tombole. Evenimentul Expo Show Mama și Copilul a fost organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Satu Mare.
Silvia Spanciu

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts