More

    Tânăr ameninţat cu o armă de tip airsoft

    1arma

    Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi luni de către Arpad M. despre faptul că, în noaptea de 13/14 martie 2015, fiul său, în vârstă de 16 ani, în timp ce se afla în zona Piaţa Titulescu, ar fi fost acostat de către o persoană necunoscută, care a coborât dintr-un autoturism, avea faţa acoperită cu o eşarfă şi ţinea în mâini un obiect ce părea a fi o armă. Tânărul în vârstă de 16 ani nu a suferit vătămări corporale, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

    Oamenii legii au demarat imediat activităţile de identificare şi depistare a persoanelor implicate în acest caz. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana care l-ar fi acostat pe minorul în vârstă de 16 ani este un băiat în vârstă de 15 ani, care la momentul producerii incidentului era însoţit de alţi doi tineri în vârstă de 17, respectiv de 19 ani, toţi trei din municipiul Satu Mare.

    Arma care a fost folosită a fost ridicată, aceasta fiind predată de către minorul în vârstă de 17 ani, în posesia căruia a fost găsită. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o armă din plastic, de tip airsoft, cu bile din plastic. Aceasta nu face parte din categoria armelor care sunt supuse autorizării. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, se mai arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE