Trei şoferi s-au ales miercuri cu dosare penalepolitie

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au depistat trei persoane care încălcau regimul rutier din punct de vedere infracţional. Poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu, un autoturism marca BMW, care era condus de un bărbat. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că Ionuţ C. nu poseda permis de conducere de nicio categorie.

Poliţiştii rutieri negreşteni au depistat miercuri, în jurul orei 19.00, pe strada Turului din localitatea Negreşti Oaş, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea autoturismul marca VW. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marin M. nu poseda permis de conducere de nicio categorie, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducere fără permis.

Tot la Negreşti Oaş poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, eveniment în care a fost avariat autoturismul pe care îl conducea şi părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că Claudiu B., în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism marca Opel pe strada Rozelor din localitatea Negreşti Oaş. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de la testare.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts