UNPR nu va dărâma actuala guvernareIMG_8565

În pofida numeroaselor speculaţii că ar intenţiona să iasă de la guvernare, UNPR nu va dărâma actuala guvernare, cum n-a dărâmat nicio altă guvernare în ultimii patru ani, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele filialei sătmărene a partidului, Ioan Opriş.

La conferinţa de presă au mai participat preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a UNPR, Editha Kurti- Bokor, şi preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare, Marcel Dragoş. Preşedintele Ioan Opriş a declarat că noul PNL încearcă să ajungă la guvernare, însă nu prea reuşeşte, adăugând că PNL nu iniţiază o moţiune de cenzură pentru că nu are suficiente voturi, sperând ca Guvernul Ponta să se erodeze.

La nivelul judeţului nostru, UNPR a obţinut 3% din voturi la alegerile locale din 2012, rezultat caracterizat ca bunicel de Ioan Opriş, având în vedere votul etnic şi absenteismul românilor la urne. UNPR are reprezentanţi în 14 consilii locale, printre care şi Consiliul Local Negreşti Oaş. Consilierii locali UNPR au susţinut întotdeauna proiectele PSD, a adăugat Ioan Opriş. Conducerea UNPR a decis să-l excludă din partid pe consilierul local din Călineşti Oaş pe motiv că a refuzat să fie un factor de echilibru între cele două tabere, cea a primarului Gheorghe Copil şi cea a viceprimarului Dinu Birtoc.

UNPR are circa 2.500 de membri în judeţul Satu Mare, din care aproximativ 1.200 în municipiul Satu Mare.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts