20 de etape de suspendare şi amenziPentru cumul de galbene au fost suspendaţi o etapă Sergiu Stan (Negreşti), Dezso Varga (Berveni), Norbert Gules (Petreşti), Marius Cadar (Ghenci), Şerban Pop (Tarna Mare). Tot o etapă va sta şi Marius Micle (Craidorolţ) pentru oprirea mingii cu mâna în postură de ultim apărător.
Două etape vor sta Richard Simon (Marna), Norbert Vagner (Ghenci) pentru lovirea adversarului cu piciorul sau mâna, respectiv Adrian Crişan (Supur) pentru lovirea adversarului fără minge.
Patru etape au primit Tamas Rozs (Tăşnad) pentru injurii aduse arbitrului, Ionel Ţânţaş (Certeze) pentru lovirea arbitrului cu palma în incinta ternului de joc, iar echipa a pierdut 3-0 la masa verde. De asemenea rezultatul meciul Voinţa Babţa – Ugocea Porumbeşti a fost omologat 3-0 în favoarea echipei Porumbești deoarece echipa din Babța a folosit un jucător (Pop Andrei) în stare de suspendare.
Pentru incidentele petrecute la meciul Stăruința Berveni – Viitorul Lucăceni în data de 19.04.2015 (arbitrii au fost amenințați și sechestrați în vestiarul arbitrilor de către suporterii oaspeți) comisia a hotărât acordarea unui ultim avertisment echipei Stăruința Berveni pentru lipsa de organizare și amendă 100 lei, iar pentru echipa Viitorul Lucăceni acordarea unui ultim avertisment și amendă 200 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts