Accidente grave la Supur şi Turţaccident-supur

Două accidente de circulaţie grave s-au produs în cursul zilei de ieri pe raza judeţului Satu Mare soldate cu rănirea a patru persoane, din care una a rămas încarcerată.

Astfel, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe DN19A, între localităţile Supuru de Sus şi Supuru de Jos. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 63 de ani a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes , care era condus regulamentar din sens opus de către Zoltan S. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a unei tinere, în vârstă de 26 de ani, pasageră în autoturismul marca Mercedes, care a rămas încarcerată. Această ultimă persoană a fost descarcerată de pompierii sătmăreni, iar toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale suplimentare.

Un alt accident s-a produs în localitatea Turţ, unde Cristian P., aflându-se la volanul autoutilitarei marca Dacia pe strada Călineţe din localitate, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Mercedes condus regulamentar de David Maria. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts