Agresiuni la Certeze, Carei şi Ciumeştibataie

Poliţiştii din Certeze au fost sesizaţi luni, la orele 15.23, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că între două persoane de sex masculin a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia Ioan S. i-ar fi aplicat lui Teodor Z. mai multe lovituri la nivelul feţei. Victima a fost transportată la unitatea medicală din Negreşti Oaş în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri legate de o remorcă.

La Carei poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal a avut loc un incident. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri personale, Melinda B. ar fi agresat-o pe Magdalena B., în timp ce aceasta se afla în unitatea medicală.

Tot luni, la orele 21.20 poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat. Oamenii legii au efectuat cercetări în urma cărora au stabilit că Tamas D. în timp ce se deplasa pe raza localităţii Ciumeşti a fost lovit cu un obiect dur, la nivelul pieptului, de către Janos M. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unei stări conflictuale spontane şi a consumului de alcool. În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts