Amnistie totală pentru sătmăreniamnistie

Toţi sătmărenii care au de achitat impozite, taxe, facturi la utilităţi, rate la bănci şi orice alte datorii nu mai sunt nevoiţi să le plătească. Aceştia beneficiază de o amnistie totală pentru ziua de azi indiferent de sumele care trebuie achitate.

Încă din prima zi a lunii aprilie, sătmărenii au parte de o veste cât se poate de îmbucurătoare. Locuitorii Sătmarului beneficiază de amnistie totală. Astfel, indiferent dacă au de achitat datorii la persoane fizice sau juridice, la bugetul de stat sau local, la bănci sau utilităţi, aceştia nu vor mai fi obligaţi să şi le achite azi. Judeţul Satu Mare este singurul judeţ care aplică această decizie luată la nivel naţional şi poate chiar internaţional, fiind desemnat judeţ pilot.

Mai mult decât atât, autorităţile vor organiza o loterie, asemănătoare cu cea a bonurilor fiscale, în urma cărora sătmărenii îşi pot reprimi impozitele achitate în ultimii cinci ani, atât la bugetul naţional cât şi la cel local. Pentru a putea participa la această loterie, sătmărenii trebuie să îndeplinească cumulativ două condiţii: să le fie achitate la zi toate taxele şi impozitele, inclusiv amenzile, şi să demonstreze că au participat la toate scrutinele electorale organizate din 2012 până în prezent.

După un an de zile în care am prezentat ştiri cât se poate de serioase şi la obiect, azi ne-am permis să vă prezentăm o ştire care, dacă nu ar fi data de 1 aprilie, ar aduce bucurie multor sătmăreni înglodaţi în datorii la bănci sau care-şi plătesc cu greu impozitele şi taxele locale, respectiv facturile la utilităţi. Puţin umor nu strică nimănui, nici măcar cititorilor noştri cât se poate de serioşi. Aşa că impozitele, taxele, facturile la utilităţi, ratele la bănci şi orice alte datorii trebuie plătite de mâine.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts