Andreea Orosz şi Fleşeriu, campioni cu Târgoviştebaschet

Campioana CS Municipal Târgovişte şi-a păstrat titlul, după ce a învins-o pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe cu scorul de 72-65 (25-16, 17-18, 11-14, 19-17), duminică, în deplasare, în meciul decisiv al finalei Ligii Naţionale de baschet feminin.

CSM Târgovişte, unde antrenor este fostul tehnician de la CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu, a câştigat finala cu scorul de 3-2 la general şi şi-a trecut în palmares al 12-lea său titlu de campioană şi al doilea consecutiv pentru Fleşeriu. De asemenea, din lot face parte şi sătmăreanca Andreea Olah (Orosz), care a semnat în iarnă cu gruparea dâmboviţeană. Aşadar aur pentru Andreea, care, deşi a evoluat mai puţin în ultimul act, merită această distincţie.

De cealaltă parte, Sepsi, unde evoluează alte două jucătoare trecute pe la CSM-ul sătmărean, Annemarie Părău şi Cristiana Cutaş rămâne fără nici un titlu câştigat până acum.

Pentru Fleşeriu va începe o nouă aventură, de această dată la baschet masculin, urmând să pregătească echipa de băieţi de la Sibiu. Dar a promis că într-o bună zi va reveni la Satu Mare pentru a cuceri un titlu.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts