Anita Meszaros ratează Europeanulanita

Sătmăreanca Anita Meszaros evoluează de un sezon în liga secundă din Franţa, la Limoges ABC. Asta după ce a mai trecut şi pe la Reims, baschetbalista noastră este foarte aproape de promovarea în prima ligă, Limoges aflându-se pe locul patru în liga a doua.

Însă jucătoarea din Satu Mare este foarte aproape de a rata Europeanul găzduit în vară de România şi Ungaria. Asta pentru că problemele mai vechi de la genunchi au recidivat şi este nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Are o ruptură la menisc şi se va opera în luna mai. Anita speră să mai poată juca chiar şi accidentată ultimele meciuri ale sezonului şi să-şi ajute echipa în realizarea obictivului: promovarea.

În ceea ce priveşte media Anitei, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, aceasta are 12,6 puncte şi 6,6 recuperări, un procentaj bun pentru un pivot. De altfel, antrenorii francezi au numai cuvinte de laudă la adresa sătmărencei.

Anita Meszaros s-a lansat în baschet la LPS Satu Mare, de unde a fost transferată ca junioară la ICIM Arad, iar în 2011 a jucat pentru CSM Satu Mare în sezonul în care echipa a luat medalie de argint.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts