Băieţi, vacanţa încă n-a venit!oli

Olimpia e de nerecunoscut după intrarea în play-off. Băieţii lui Csik n-au mai câştigat de şapte etape şi ce e mai supărător încep să comită gafe de începători, mai ales când vine vorba de defensivă…

Consecinţa: sâmbătă o înfrângere ruşinoasă 2-4 cu Mioveni, lume puţină la stadion, cam 200 de privitori, şi galerii inexistente! Argeşenii au început avântat şi cu un Ayza debordant au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 12. Răuţă a profitat de apatia fundaşilor noştri şi la o centrare a lui Ayza a marcat din apropiere pentru 0-1. Vedeta Olimpiei, Adrian Sălăgeanu, a readus speranţele în tabăra noastră cu o execuţie de generic. Şut în vinclu de la 25m. 1-1 min 18. Au urmat două ocazii imense ratate de Mărkus min 44 şi 62 după care la rampă au ieşit fundaşii Olimpiei. În minutul 76 mingea centrată de Ayza trece pe rând pe lângă Anca, Heil, Iuhas şi Onicaş iar Honciu n-a aşteptat şi alte invitaţii şi a înscris din 6m. 1-2 min 76. A urmat golul de 1-3 din minutul 85. Năstăsie a slalomat elegant printre jaloanele Schwarzkopf, Heil, Onicaş , a trecut şi de Anca şi a înscris în poarta goală…Intrat pe teren în minutul 76, Gabi Cadar a redus din handicap cu un vole super din lateral după o diagonală a lui Sălăgeanu. 2-3 min 90. Doar că finalul a fost apoteotic… Minutul 90 plus 2, Heil şi Onicaş se ciocnesc ca ouăle de Paşte la mijlocul terenului iar Honciu a profitat din plin de cadoul Iepuraşului şi după o cursă de 30m a închis tabela la 2-4! E clar, cineva ar trebui să le explice jucătorilor de la Olimpia că Vacanţa de Paşte a cam trecut iar până la cea de vară mai au de jucat câteva meciuri… Chiar dacă obiectivul a fost atins asta nu înseamnă că nu mai trebuie să-şi respecte meseria de fotbalist şi munca pentru care sunt plătiţi! Altfel la drept vorbind mai bine ar juca o mare parte dintre cadeţii şi juniorii de la echipa a doua şi de la juniori…Nu ar garanta nimeni victoria dar cu siguranţă am vedea mai multă dăruire şi ambiţie în teren! Olimpia va juca etapa următoare la Reşiţa cu Metalul.


OLIMPIA: Anca- Munteanu, Onicaş, Heil, Iuhas- Rus, Bic (76 Cadar),Villand (74 Schwarzkopf), Sălăgeanu – Faur (46 Selagea), Mărkus. Antrenor Tibi Csik.
CS MIOVENI: Popescu-Negoiţă, Ali, Cucui, Stoica- Răuţă, Mârzeanu, Popa, Gălan ( 46 Honciu)-Ayza, Nilă (75 Năstăsie). Antrenor Claudiu Niculescu


 

Niculescu a felicitat pe toată lumea
Antrenorul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, era extrem de fericit după victoria 4-2 de la Satu Mare. Acesta a felicitat pe toată lumea, de la propriii jucători până la oficialii Olimpiei pe care i-a numit „gazde bune”. N-a uitat nici de primarul din Mioveni , cel care azi îşi serbează ziua de naştere, şi căruia Niculescu i-a dedicat succesul de pe stadionul Olimpia.

„Speram la o victorie, dar nu atât de clară pentru că aici la Satu Mare este un teren unde se câștigă foarte greu. Nu multe echipe au reușit acest lucru în tot campionatul. Ne bucură foarte mult această victorie pentru că ne consolidează nouă această poziție din clasament și ne dă speranțe pe mai departe să încercăm să atingem podiumul clasamentului. Avem șanse reale, vom lupta până la final pentru acest lucru. Vreau să felicit băieții pentru că au avut o atitudine bună cu mici excepții. Felicit și echipa gazdă deoarece s-a comportat exemplar.Am avut niște gazde așa cum trebuie să fie o gazdă, așa îi vom primi și noi la Mioveni când vor veni acolo. Vreau să-l felicit pe Tibi pentru tot ce a făcut până acum și să-i urez multă baftă în continuare.”

Csik îşi cere scuze fanilor
Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik şi-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea de sâmbătă, 2-4 cu Mioveni .
Tehnicianul galben-albaştrilor recunoaşte că echipa nu traversează o perioadă prea bună şi a încercat să dea vina ba pe terenul prost şi vechi de 50 de ani, ba pe lipsa de motivaţie a băieţilor , ba pe fundaşii săi care au comis greşeli demne de Cascadorii Râsului! Csik a ţinut să le ceară scuze suporterilor pentru evoluţiile slabe şi promite o schimbare de atitudine pe viitor!

„Nu există concentrare sau atenție sporită, iar echipa cu care am jucat astăzi a profitat imediat de greșeli și ați văzut ce s-a întâmplat. Noi nu am profitat de loviturile libere foarte bine bătute de Sălăgeanu și am pierdut meciul și merităm criticile și le acceptăm atât eu, cât și jucătorii. Onicaș, din punct de vedere defensiv nu a făcut astăzi un joc strălucit sau bun, nici Bic nu a jucat ca săptămâna trecută”, a spus Tibi Csik.

În ceea ce privește condițiile, „vedeți și voi cu cine jucăm. Mioveniul a venit cu două zile înainte, dar au condiții…teren nou, stadion nou, să nu mai vorbesc financiar și ar trebui să ne vedem și noi de lungul nasului unde suntem. Suntem pe locul 6 se putea poate și mai bine cu mine sau fără mine. Trebuie să subliniez care sunt condițiile de la noi față de restul echipelor din această serie. Terenul nostru este de 50 de ani, e la fel cum a fost când a început să se joace fotbal pe el, iar băieții poate că ar trebui să fie motivați financiar…”


Timişoara câştigă în play-off
ACS Poli Timişoara – Unirea Tărlungeni 1-0
CS Metalul Reşiţa – FC Olt Slatina 1-1
FC Olimpia Satu Mare – CS Mioveni 2-4

Clasament
1.ACS Poli Timişoara 49
2.FC Olt Slatina 39
3. CS Metalul Reşiţa 39
4. CS Mioveni 37
5. Unirea Tărlungeni 34
6. FC Olimpia Satu Mare 26

Gavrilescu, eliminat în play-out
Mijlocaşul sătmărean de la Şoimii Pâncota, Dan Gavrilescu ,a văzut “roşu“ în minutul 42 după o altercaţie uşoară cu un adversar de la Vâlcea. Deşi nu s-au lovit, doar s-au îmbrâncit, Gavrilescu a fost eliminat şi riscă o pedeapsă între două şi şase etape şi o amendă destul de usturătoare.
FC Caransebeş – FC Bihor Oradea 1-2
Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea 1-0
Gavrilescu a fost eliminat în minutul 42 la Şoimii.
Clasament
1.CSM Râmnicu Vâlcea 30
2.FC Caransebeş 22
3.FC Bihor Oradea 21
4.Şoimii Pâncota 20

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts