Cetate Ardud pierde două meciuri la “masa verde“liga-4-1024x631

Comisia de Disciplină a AJF Satu Mare a avut mult de muncă după ultimele partide disputate în ajun de Paşte. O mulţime de suspendări şi două meciuri pierdute la masa verde de Cetate Ardud, unul de Recolta Sanislău.

În prima fază, o etapă de suspendare au primit Attila Szasz de la Ştiinţa Beltiug, Daniel Paşca de la Schamagosch Ciumeşti şi Lorand Horn de la Victoria Petreşti pentru cumul de galbene. Tot o etapă de suspendare, pentru fault în postură de ultim apărător, a primit şi Cătălin Rus de la Speranţa Halmeu.

Două etape vor sta pe tuşă Adam Pal (Recolta Dorolţ) pentru bruscarea adversarului, Dani Gabriel (Victoria Apa) şi Zsolt Lakatos (AS Livada) au văzut cartonaşul roşu pentru lovire reciprocă.

Şi la Domăneşti spiritele au fost încinse în meciul cu Berveni, Gabor Deak de la gazde fiind eliminat pentru lovirea adversarului cu mâna și piciorul, respectiv Gabor Paşca de la oaspeţi, pentru lovirea adversarului cu ambele mâini. Şi aceştia vor avea de ispăşit două etape de suspendare.

Trei partide au fost omologate cu 3-0, două fiind pierdute de Cetate 2010 Ardud. Recolta Sanislău a folosit un jucător, Norbert Rochian, în stare de suspendare – patru avertismente şi a pierdut cu 3-0 meciul cu Fortuna Căpleni. La fel, Cetate l-a utilizat pe Marius Sas, care se pare că se afla în stare de suspendare (4 galbene, deşi pe site-ul AJF-ului apar doar trei), în meciul pierdut 1-3 cu Viitorul Vetiş şi, astfel, rezultatul a fost omologat 3-0 în favoarea Vetişului, iar Ardudul va plăti şi 100 de lei amendă.

Referitor la cele petrecute în urmă cu două etape la meciul dintre Cetate Ardud şi Turul Micula, din 4 aprilie, comisia a luat mai multe decizii. Jucătorul Emanuel Taloş (Ardud) a fost suspendat patru etape pentru bruscarea arbitrului. În plus, rezultatul de 2-2 pe teren a fost omologat 3-0 în favoarea Turului Micula pentru bruscarea arbitrului de către un jucător de la Cetate Ardud. Din ceea ce s-a văzut, s-a creat un meleu în jurul centralului, format din jucători ale ambelor echipe, însă nu s-a văzut cu exactitate dacă acesta a fost sau nu bruscat. Pentru comportament nesportiv, antrenorii Emil Petric şi Tudor Barbul vor fi audiaţi de Comisia Tehnică.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts