Claudia Pop, baschetbalista… fotomodel!pop

Aflată la al doilea sezon consecutiv în prima ligă de baschet din Spania, sătmăreanca Pop Claudia s-a făcut remarcată nu doar prin evoluţiile bune de pe teren, ci şi prin calităţile de model…

Legitimată la nou promovata Gernika Biskaia, Claudia Pop a fost aleasă de firma de echipament sportiv PEAK să îi reprezinte “interesele” în Spania şi să îi promoveze produsele!

“Am semnat un contract cu Peak Sport Spania la începutul sezonului, un contract valabil pe un an. Sunt foarte mulţumită de colaborarea ce o am cu aceasta firmă…cât şi de calitatea produselor“, ne-a spus fosta jucătoare de la CSM Satu Mare. Claudia recunoaşte că la început a avut ceva emoţii mai ales că nu era o firmă prea cunoscută în Europa dar apoi reacţiile pozitive venite în scurt timp au convins-o că a făcut o alegere excelentă.

“Recunosc la început am avut o mică reţinere….deoarece nu era o firmă foarte foarte renumită….dar odată ce am încercat produsele, m-au convins. Trebuie să joc fiecare meci bascheţii lor….plus de fiecare dată când am ocazia la apariţiile publice trebuie să mă îmbrac în PEAK.” a mai spus Claudia Pop care promovează firma şi pe toate reţelele de socializare. În plus Claudia Pop a participat şi la o serie de şedinţe foto şi la evenimente de prezentare de echipament sportiv în Spania. Legat de colaborarea cu baschetul din România, Claudia a rămas plăcut surprinsă să vadă că Naţionala masculină foloseşte acest echipament iar la All Star-ul feminin din acest an toate jucătoarele au fost îmbrăcate de PEAK.

“Eu zic ca incet incet multi dintre jucatori si echipe vor trece pe aceasta marca de echipament sportiv. Ca dovada jucatori importanţi din NBA le folosesc produsele “ a mai adăugat Claudia Pop. Invitată luni seara în ediţia specială de Paşte a emisiunii Săptămâna sportivă, Claudia Pop a vorbit şi despre viitorul ei în baschet. “ Aştept Campionatul European cu mare încredere. Sper să ieşim cu România din grupă şi să mergem pas cu pas în acest turneu. Nu trebuie să ne propunem din start lucruri măreţe ci să ne bucurăm de fiecare meci şi să dăm maxim din noi”, a declarat Claudia Pop. În privinţa sezonului viitor aceasta nu exclude varianta de a rămâne în Spania , unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, dar în acelaşi timp n-ar exclude şi o schimbare de “decor” după doi ani petrecuţi în Peninsula Iberică.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts