Comedie, rock & roll şi concurs “Bounce 2015” la final de săptămânăbounce

Acest sfârşit de săptămână va fi plin de activităţi organizate sub egida Primăriei Municipiului Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, a Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu”, a partenerilor District 15 şi a Clubului de Dans „Crazy Dancers”.

Astfel, azi, cu începere de la ora 20.00, la District 15, va fi prezentat spectacolul cu piesa de teatru „Frumosul, deşteptul şi urâtul”, un spectacol de Sorin Oros. Mâine, de la ora 21.00, în aceeaşi locaţie va avea loc concertul rock & roll cu formaţia clujeană Cathrythm. Aceasta este prima trupă de rockabilly/rock’n roll din România. Chitara, contrabasul şi bateria desăvârşesc un tablou muzical autentic al anilor ‘50. Catrhythm ne propune un cocktail de rockabilly cu o aromă fină de Jump Blues, astfel îi putem auzi pe Janis Martin, Wanda Jackson, Johnny Burnette, Don Woody, Tommy Steel, Etta James, Ruth Brown şi mulţi alţii.

Sâmbătă, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura Concursul Internaţional de Hip-Hop şi B Boying „Bounce” 2015, ajuns la cea de a şaptea ediţie.
Preţul biletului de intrare este de 12 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts