Dublă pentru Petrică Dragoşdragos-sighet1

Fostul atacant al Olimpiei, Petrică Dragoş se simte excelent la CSM Sighet. Acesta a marcat sâmbătă o dublă în victoria 2-0 obţinută de CSM Sighet în faţa celor de la Galda! Cu această victorie sighetenii au urcat pe poziţia a 2-a a clasamentului în seria a 5 a a ligii a 3-a.

CSM Sighetu Marmatiei a reusit sa castige meciul disputat sambata cu Industria Galda de Jos, 2-0 (1-0), reusind sa-si pastreze invincibilitatea in retur si sa urce pe pozitia a doua in clasament, la patru puncte in spatele liderului, FCM Baia Mare. Si ce poate fi mai frumos decat sa vezi cele doua echipe din judetul nostru, “brat la brat” in fruntea clasamentului scrie sighet-online.ro. Scorul a fost deschis de o actiune a fostului echipier al Galdei, mijlocasul Paul Pacurar, ce l-a deschis excelent pe sătmăreanul Petrica Dragos (8), acesta finalizând cu un sut în vinclu.

Industria nu s-a predat usor si a pus probleme, amenintând in doua rânduri buturile adverse prin Frentiu la finalul primei reprize, pentru ca in min. 69 Bodea sa execute o lovitura libera putin alaturi de poarta. Pâna la urma, acelasi P. Dragos (min. 80) si-a trecut în cont o dubla, dupa o patrundere pe partea dreapta si un sut plasat pe lânga portar.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts