More

    Fonduri nerambursabile pentru întreprinzătorii sătmăreni

    fonduri

    Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj şi Camerele de Comerţ şi Industrie din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Bihor organizează o serie de seminarii de informare cu tema “Programe cu finanţări nerambursabile în sprijinul mediului de afaceri”. Astfel, în data de 21 aprilie, ora 12.00, la sala de şedinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Satu Mare va avea loc un seminar pe această temă.

    În cadrul întâlnirilor se va face o prezentare a programelor cu finanţare nerambursabilă de la bugetul de stat, derulate de către Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri (MEIMMMA), prin Direcţia Politici Antreprenoriale şi Implementare Programe pentru IMM (DPAIPIMM) şi OTIMMC în anul 2015.

    Vor fi prezentate modificările importante aduse de variantele pentru anul 2015 ale procedurilor de implementare a programelor cu finanţare de la bugetul de stat, care urmează să fie lansate în scurt timp, precum şi alte informaţii relevante pentru întreprinzătorii locali.

    Un reprezentant al Camerei de Comerţ şi Industrie Satu Mare va face o prezentare a noului proiect “Antreprenoriat sustenabil pentru tinerii din regiunile NV şi V”, care va fi derulat în cadrul programului “Romania Start-up”, finanţat prin POS DRU 2007-2013.

    Sunt invitaţi să participe la aceste prezentări întreprinzători locali care activează în toate domeniile de activitate, inclusiv din cooperaţie, cât şi persoane care nu şi-au înfiinţat până acum o firmă, dar intenţionează să înceapă o afacere şi sunt în căutarea unor soluţii de sprijin financiar sau sub formă unor cursuri de educaţie antreprenorială. La finalul prezentărilor vor avea loc discuţii libere cu întreprinzătorii prezenţi pe teme de interes pentru mediul de afaceri.
    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE