“Galben-albaştrii“ câştigă clar derby-ul “Ardealului“juniori

Cu siguranţă, cel mai important meci al acestui retur pentru juniorii A ai Olimpiei a fost cel de ieri de la Cluj, cu Ardealul. O victorie, sau în cel mai rău caz un egal, ducea Olimpia în faza superioară a competiţiei. Fotbaliştii supervizaţi de pe margine de Cristian Popa s-au impus cu 4-1, după ce gazdele au condus la pauză cu 1-0.

Golurile victoriei au fost marcate de Bâgiu, care a reuşit o dublă, Ştef şi Chivari din penalty, jucător de lot naţional U 18. Olimpia se află pe locul doi în clasament şi mai are de jucat pe teren propriu cu Baia Mare şi la Zalău, două partide în care Olimpia porneşte ca favorită. Un rezultat mare, un rezultat care ne dă speranţe că aceşti tineri pot realiza o performanţă importantă pentru clubul fanion.

Juniorii A ai LPS-ului, pregătiţi de Ştefan Gerstenmaier au pierdut pe teren propriu cu LPS Bistriţa, scor 1-2, după ce au condus cu 1-0 prin golul lui Forgacs. A venit un forcing al oaspeţilor, care în trei minute au marcat de două ori şi s-au impus pe stadionul Someşul.

La juniori B, Olimpia lui Dorel Ziman a luat bătaie cu 5-2, după ce a condus la pauză cu 1-0 prin reuşita lui Chitaş. Cel de-al doilea gol pentru Olimpia a fost marcat de Chifor. În schimb LPS-ul lui Dacian Nastai a zdrobit Bistriţa cu 5-0 prin golurile marcate de Kanalos, care duminică va pleca în probe la Cremonese, Topan şi o triplă a lui Ciocan. LPS se menţine astfel pe poziţia a treia a clasamentului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts