Invitaţie la Memorialul Mircea DohanMircea-Dohan

În perioada 8-9 mai 2015, va avea loc cea de-a patra ediție a „Memorialului Mircea Dohan” în municipiul Carei, în cadrul căruia se va desfășura un turneu de handbal feminin și masculin cu participarea echipelor de juniori ale cluburilor: fete – Junioare III: CSS 2 Baia Mare, CSS Zalău, CS Romsport Oradea, Unirea Tășnad, Speranța Pișcolt, Unirea Valea lui Mihai, Varosi Kezilabda Klub Csenger, Liceul Teoretic Carei și băieți – Juniori II : CSS 2 Baia Mare, Liceul Teoretic Carei, Varosi Kezilabda Klub Csenger, CS Catanele Negre Năsăud, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Liceul „Josephus Calasantius” Carei. Meciurile se vor desfășura în trei locații: Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu”, Sala de Sport a Liceului Teoretic Carei și Baza Sportivă din Parcul Dendrologic Carei. În caz de vreme nefavorabilă, meciurile de la baza sportivă din parc se vor juca în sălile de sport amintite anterior. Va mai avea loc un meci demonstrativ Old-Boys între Victoria Carei 70-80 și Echipa Antrenorilor echipelor participante.

Evenimentul handbalistic este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei, Primăriei Municipiului Carei și a Federației Române de Handbal, de către Grațian Boroș și Mircea Dohan, reprezentanți din partea familiei regretatului profesor.

Profesorul Dohan Mircea Ioan s-a născut la 21 februarie 1949. A absolvit cursurile următoarelor instituții de învățământ: Liceul de Cultură Generală din Carei, Școala Tehnică Financiară din Baia Mare și Institutul de Educație Fizică din Oradea . A fost component al echipelor de handbal Victoria Carei, Minerul Baia Mare (divizia A) și Constructorul Oradea. Ca și antrenor s-a remarcat prin calificările repetate la faza națională cu echipa de oină din Lucăceni. S-a stins din viață la 09 iunie 2010.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts