Meciul trei al finalei, azi la Dolce Sport 1baschet

Finala Ligii Naţionale de baschet feminin se mută azi la Târgovişte. Partida cu numărul trei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Târgovişte se va juca în această seară de la ora 19 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport 1. Sepsi conduce cu 2-0 la general după ce în primele două meciuri s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 66-65 şi 68-63 şi cu o victorie în această seară ar intra în premieră în posesia titlului de campioană a României.

În schimb CSM Târgovişte se vede nevoită să câştige şi azi şi mâine pentru a mai spera la un eventual meci cinci, decisiv, ce ar putea decide campioana abia duminică la Sfântu Gheorghe.

„Sper să pot să le remontez pe fete şi să câştigăm meciul trei pentru a rămâne în finală. Şansa mare am avut o în meciul unu de la Sfântu Gheorghe când în ultima secundă mingea a refuzat să intre în coş..De asta e frumos baschetul…” a spus antrenorul campioanei, Dan Fleşeriu. În schimb, la Sepsi, fosta jucătoare de la CSM Satu Mare, Annemarie Părău a fost decisivă în primele două meciuri ale finalei .

„Am luat o opţiune serioasă pentru titlu dar finala nu e încă jucată. Târgovişte are puterea de a reveni aşa că trebuie să rămânem concentrate. M-am simţit bine aici la Sfântu Gheorghe în acest sezon şi cred că am merita să luăm şi campionatul după evoluţiile din acest an” a spus Annemarie Părău, considerată a fi de departe cea mai bună pasatoare din Liga Naţională. Partida CSM Târgovişte- Sepsi Sfântu Gheorghe din această seară va începe la ora 19 iar iubitorii baschetului din Satu Mare sunt aşteptaţi la Terasa Mega pentru a se bucura împreună de finala LNBF.

Vă reamintim că la Târgovişte evoluează sătmăreanca Andreea Orosz în vreme ce la Sepsi pe lângă Annemarie Părău mai joacă şi o altă fostă componentă a CSM-ului din Satu Mare, Cristiana Cutaş.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts