Miza pe tineriOlimpia va juca vineri de la ora 11 cu FC Olt Slatina în etapa a 2-a a play off-ului. Cum obiectivul e deja atins, antrenorul Tibi Csik vrea să-şi ţină promisiunea făcută imediat după egalul cu ACS Poli , 0-0, şi să promoveze acum cât mai mulţi cadeţi şi juniori în lot.

„Sâmbătă la Timişoara chiar dacă am pierdut , poate că am câştigat ceva prin debutul lui Donca şi prin faptul că un alt cadet, Lukacs, a jucat mai bine de 20 de minute. Iar de azi (n.r. ieri) la antrenamente îi vom avea mereu pe Ciul, Gulya, Paul Cristian, Donca şi Lukacs “, ne-a spus Tibi Csik care se va orienta şi spre juniorii de la echipa lui Lulu Dragomir, ocupanta locului trei în Campionatul Naţional al juniorilor A.

Tibi Csik recunoaşte că şi-ar fi dorit ca meciul cu FC Olt să nu se joace de la ora 11 ci undeva mai înspre după-amiază. „Nu e o oră potrivită pentru fotbal pentru că suporterilor noştri le va fi greu să vină la stadion. Dar asta e decizia Federaţiei şi trebuie s-o respectăm” a mai spus Cik. Şi pe slătineni îi cam încurcă programarea , aceştia fiind nevoiţi să pornească încă de miercuri spre Satu Mare.

FC Olt a urcat pe locul doi în seria Vest cu 37 puncte, în vreme ce Olimpia e pe şase cu 25 puncte.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts