Nervi şi înjurături pe terenurile de fotbal din judeţbatai-e-calan-foto-copy

Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare a soluţionat sau a chemat la raport jucători sau conducători care se fac vinovaţi de acte de indisciplină pe terenurile de fotbal din judeţ.

Mai mulţi oficiali, jucători şi arbitri au fost bruscaţi, înjuraţi sau denigraţi la finalul săptămânii, iar sancţiunile nu au putut să întârzie.
O etapă vor sta pe tuşă după ce au fost eliminaţi Peter Hartman (Schamagosch Ciumeşti) – cumul de cartonaşe galbene şi Joszef Vegh (Recolta Dorolţ) – fault în postură de ultim apărător.
Două etape de suspendare a primit Istvan Mihai de la Real Andrid, făcându-se vinovat de lovirea adversarului cu piciorul când mingea nu era în joc. Iar cu patru etape de suspendare şi 75 de lei amendă s-a ales Cătălin Meseşan de la Sanislău, care după ce a fost eliminat pentru cumul de galbene a încercat să lovească arbitrul. Iar tot după meciul Sanislău – Santău, antrenorul Marian Mihai de la oaspeţi a fost trimis înafara terenului de joc pentru proteste şi va da explicaţii la Comisia Tehnică. La şedinţa viitoare a Comisiei de Disciplină trebuie să se prezinte delegatul echipei Micula, Csaba Doboş pentru că a avut un comportament grosolan faţă de unul dintre arbitri asistenţi de la meciul cu Vetiş. Iar pentru incidentele petrecute la jocul Stăruinţa Berveni – Viitorul Lucăceni, oficialii celor două echipe trebuie să se prezinte la şedinţa de marţea viitoare pentru a da explicaţii, alături de arbitri şi observator. Voinţa Babţa nu a achitat baremul de joc arbitrilor, la finalul meciului cu AS Livada, iar comisia a luat decizia de a nu programa echipa în etapa viitoare dacă nu achită banii până vineri. Antrenorul Dinu Pătkas de la Unirea Bercu a adus cuvinte jignitoare jucătorului Elek Simon de la Viile Satu Mare şi va da explicaţii Comisiei Tehnice. Pentru a preîntâmpina faptele petrecute înaintea meciului Someșul Oar – Voința Doba, Comisia de Disciplină recomandă echipelor ca pentru jucătorii – juniori folosiți la echipa de seniori să prezinte C.I. sau pașaportul în original.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts