More

    Nici a treia oară n-a fost cu noroc!

    oli

    Olimpia n-a reuşit nici acum să învingă pe FC Olt. După două înfrângeri consecutive acasă, pe 21 martie 2014 şi 2015, ieri elevii lui Csik au făcut totuşi un mic progres şi au luat un punct din duelul cu slătinenii.

    Ca şi în duelul din sezonul regulat de acum două săptămâni, cele două formaţii şi-au împărţit reprizele de dominare.

    Olimpia a condus ostilităţile în prima repriză când a dominat şi a şi marcat prin Faur în minutul 32, în vreme ce oltenii au echilibrat în partea a doua când au egalat rapid prin Leucuţa în minutul 51 şi apoi pe final au mai ratat alte două situaţii clare prin Verdeş (min 88 şi 90).

    Meciul n a fost unul foarte spectaculos. Ora nepotrivită la care a fost programată etapa din Liga a 2-a (11) a făcut ca în tribune să vină puţin peste 200 de privitori. În plus nici galeriile nu şi-au mai făcut apariţia iar atmosfera a fost una de vacanţă!

    Un lucru e clar, sistemul cu play off e prea puţin atractiv şi a devenit o corvoadă şi o cheltuială în plus pentru echipele participante. Echipe care nu sunt altceva decât partenere de întrecere pentru singura trupă din serie care vrea şi poate să ajungă din toamnă în Liga 1.

    Olimpia va juca sâmbăta viitoare tot acasă cu CS Mioveni.

    Antrenorul oaspeţilor, Daniel Oprescu, s-a declarat mulţumit cu rezultatul de egalitate pe care l-a considerat echitabil în ciuda ocaziilor avute de slătineni pe final.

    IIII “Am resimţit oboseala drumului. Abia am ajuns joi seara târziu la Satu Mare după mai bine de 14 ore de stat în autocar. Băieţii s-au mobilizat în partea a doua şi mă bucur că au egalat şi au menţinut echipa pe locul doi” a spus tehnicianul oltenilor care a criticat sistemul cu play off al FRF. „ Singurul lucru bun e că putem rula tot lotul. În rest cred că ne mai mobilizăm doar împotriva lui ACS Poli”, a mai completat Oprescu.

    De partea cealaltă, antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, a ţinut să le transmită suporterilor şi jucătorilor sărbători fericite cu regretul că echipa n-a putut să le facă şi o victorie cadou de Paşte. „Îmi pare rău că după o primă repriză bună n-am reuşit să gestionăm avantajul.Am luat gol rapid după reluare şi i-am readus în meci. Au fost din păcate trei inşi ( n.r. arbitrii) care au stricat jocul dar asta e…O să batem la ei” a promis Csik.

    Arbitrajul trioului Voina-Chiţoiu-Drăguţ a reuşit să enerveze pe toată lumea…Ambele goluri au fost marcate din poziţii suspecte de ofside , iar colaborarea între central şi asistenţi a lăsat de dorit, ca să nu zicem c-a fost inexistentă…Or fi fost şi ei cu gândul la Iepuraşul de Paşte!

    OLIMPIA: Anca – Munteanu (85 Cadar), Onicaş, Heil, Iuhas – Rus, Villand, Bic, Selagea (61 Sălăgeanu) – Mărkuş, Faur (70 Lukacs). Antrenor Tibi Csik

    FC OLT: Nuno Claro – Anghelina, Fâşie, Gligor, Covalschi- Mihăescu (62 Căpăţână), V.Gheorghe, Bardu (53 Blănaru), Rogoveanu- Leucuţa (85 Moraru), Verdeş. Antrenor Daniel Oprescu.

    În celălalt meci al zilei, Unirea Tărlungeni – Metalul Reşiţa s-a terminat 2-2.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE