Nord Vest TV a dăruit sute de pachete de Paşteeugeniu-avram

Sute de pachete au ajuns la telespectatorii Nord Vest TV odată cu finalizarea campaniei “Coșul de Paște”. Pensionarii care au urmărit emisiunea “Ora Adevărului” și au sunat să se înscrie pe listă au primit un cadou pentru ca masa de sărbători să le fie mai îmbelșugată. Campania nu s-ar fi putut desfășura fără susținerea autorităților, a mediului de afaceri și a oamenilor de bine, care au venit în sprijinul nostru pentru a le face pensionarilor noștri un Paște mai fericit.

O acţiune din toată inima
Pensionarii care au reușit să se înscrie pe lista campaniei “Coșul de Paște” și-au primit ieri cadourile. Mulți sunt telespectatori fideli ai televiziunii noastre. Campania “Coșul de Paște” a fost inițiată tocmai pentru a veni în sprijinul pensionarilor, care, nu de puține ori, nu își permit luxul de a cumpăra toate cele necesare pentru sărbători. Înscrierea în campanie a fost și un exercițiu de civism. Un mijloc de a-i determina pe oameni să își asume răspunderea pentru propriile păreri.

Ce-i drept, campania nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul autorităților locale și județene. Pe lângă pachetele de Paște, pensionarii au avut parte și de un mic program artistic. Îndrăgitul interpret Petrică Mureșan a interpretat pricesne și i-a îndemnat pe cei prezenți să i se alăture.

petrica-muresan

Prefectul Avram, mereu alături de cetăţeni
Cel care a fost desemnat primul pentru a înmâna cadourile a fost prefectul Eugeniu Avram. “Aş vrea să vă spun că este şi bucuria noastră, dar şi a lor, a telespectatorilor voştri. Este bucuria revederii cu aceştia şi, în al doilea rând, sigur că datorită vouă, în primul rând, şi a redacţiei voastre, a trustului media Nord Vest, reuşim să le facem o bucurie mai mare, şi materială. Încă o dată vă spun că este o mare bucurie spirituală, şi mă refer la faptul că ne reîntâlnim şi zâmbim şi ne încurajăm reciproc. Gestul este cu atât mai lăudabil cu cât o parte dintre ei chiar că sunt într-o situaţie grea de sănătate şi parcă îţi dau elan să continui o astfel de muncă. Mă bucur că putem trăi asemenea momente”, a spus prefectul Eugeniu Avram.

CJ, un partener de încredere
Consilierul Claudiu Sulea – în calitate de reprezentant al preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef – a dat şi el o mână de ajutor colegilor noştri de la Nord Vest TV. “Felicitări pentru iniţiativa conducerii trustului Nord Vest, iar noi, Consiliul Judeţean, ne alăturăm tot timpul cu mesajul de sărbători fericite tuturor sătmărenilor! Noi vom încerca să sprijinim şi să fim tot timpul şi pe viitor alături de cei care au nevoie de o mână întinsă în perioada sărbătorilor”, a declarat consilierul Claudiu Sulea.

claudiu-sulea

PSD, alături de pensionari
PSD, alături de președintele Organizației Județene, Mircea Govor, a dorit să fie alături de pensionari şi să le transmită un mesaj de sfintele sărbători pascale. “Ne-am alăturat cu mare drag şi cu inimă deschisă acestei campanii care vine în sprijinul sătmărenilor. Ca în fiecare an, de sărbătorile pascale suntem alături de pensionari cu mare dăruire pentru că ştim că ei au nevoia cea mai mare de noi, de sprijinul nostru şi de toată bunătatea noastră. Le urăm tuturor sătmărenilor, din partea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi a preşedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor sărbători fericite şi luminate alături de cei dragi”, a precizat preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz.

Nord Vest TV, televiziunea care vă respectă
Managerul general al trustului media Nord Vest, respectiv Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest, Răzvan Govor, a ţinut să le mulţumească tuturor persoanelor care au contribuit la această nouă acţiune.

“Aş dori să mulţumesc conducerii restaurantului Veneţia, prin patronul Vasile Lup, gazda noastră, şi tuturor celor care au fost alături de noi la această acţiune de suflet încercând ,să facem un gest frumos pentru 200 de pensionari ,să le facem un Paşte mai fericit şi o masă mai bogată, mai îmbelşugată. Cu această ocazie aş dori să le mulţumesc tuturor celor care se uită la Nord Vest TV şi citesc Gazeta de Nord Vest, le doresc un Paşte fericit şi sărbători frumoase alături de cei dragi”, a spus Răzvan Govor.

Mediul de afaceri nu a uitat de cei vârstnici
Campaniilor iniţiate de colegii noştri de la Nord Vest TV li se alătură mereu reprezentanți ai mediului de afaceri și oameni de bine.

“Eu vin în acest an din partea Societăţii Cultural-Patriotice Avram Iancu şi vreau să fiu alături de pensionari şi mă bucur că pot să fac acest lucru. Mulţumesc tuturor sponsorilor care m-au ajutat să pot dărui un pic de bucurie. În numele Societăţii Avram Iancu sunt alături de Nord Vest TV şi de pensionari”, a precizat Mircea Dobra.

radu-roca

Primăria, un partener de nădejde
Viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, a ţinut să îi asigure pe toţi sătmărenii de tot sprijinul instituţiei pe care o reprezintă.

“Primăria încearcă mereu să fie alături de sătmăreni, alături de cei în vârstă, alături de locuitorii municipiului Satu Mare. Ceea ce faceţi dumneavoastră astăzi este de felicitat, iar noi suntem alături de dumneavoastră. Eu aş vrea să spun şi în numele domnului primar, care din motive obiective nu poate fi prezent, că Primăria este alături în orice acţiune socială, culturală şi umanitară”, a conchis Radu Roca.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts