Okinawa caută sponsori pe… Facebookkarate

Clubul sătmărean Okinawa Dojo a avut o iniţiativă inedită de a-şi căuta sponsori în vederea participării la Campionatele Naţionale. Reprezentanţii clubului au lansat un apel pe o reţea de socializare (facebook) prin care cei care doresc să –i ajute cu orice sumă sunt rugaţi să-i contacteze.

Antrenorul Nyesti Csaba e optimist şi speră ca până pe 9 mai când sunt programate Naţionalele de la Alba Iulia să poată aduna toată suma care să acopere participarea a 13 sportivi timp de trei zile la această competiţie.

„Nu e o sumă mare, ar veni cam 250 lei de persoană – cazare, masă ,transport pe trei zile. Suntem optimişti şi sunt convins că prietenii noştri şi ai sportului ne vor ajuta”, ne-a spus Nyesti Csaba-3 dan.

Acesta a amintit că în urmă cu doi ani a făcut la fel şi atunci colegii săi de la firmă au pus mână de la mână pentru a strânge suma necesară. Iar surpriza cea mare a venit de la un băiat de 10 ani din Deva care a văzut apelul pe site-ul de socializare şi a aapelat la tatăl său care a trimis bani clubului.

„Nici măcar nu l-am văzut pe acel băiat în viaţa mea. Măcar să-i mulţumesc personal” a spus Nyesti Csaba.
Clubul Okinawa a fost înfiinţat în 2011 iar Nyesti Csaba e ajutat de antrenorii Cristian Marchiş şi Balogh Zsolt. La antrenamente participă 50 de karateka de la 5 la 48 de ani…

„Avem relaţii foarte bune cu toate cluburile de karate din judeţ. Suntem şi în Asociaţia Judeţeană de Karate şi credem că e loc pentru toată lumea. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine şi să cucerim medalii la Naţionale şi apoi, de ce nu la Europene” a mai spus Nyesti Csaba.

Clubul îşi desfăşoară activitatea în sala de sport Big Security din Micro 15. De altfel unul dintre oamenii care ajută cel mai mult clubul e Alexandru Cortean , patronul firmei Big Security.

Ne alăturăm şi noi campaniei lansate de club şi facem un apel către cei care pot oferi un mic sprijin celor de la Okinawa să-i contacteze direct pe pagina lor personală de pe facebook.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts