Olimpia s-a mutat în “casă nouă“oli

Pentru a reduce din cheltuieli şi pentru a asigura“stranierilor“ condiţii de cazare, conducerea Olimpiei a inaugurat ieri un minihotel.

Locaţia acestuia se află pe strada Retezatului din Satu Mare şi după ce a fost reamenajat acum poate găzdui 30 de fotbalişti. În sprijinul acestui proiect a sărit şi Consiliul Judeţean, preşedintele Adrian Ştef fiind prezent de asemenea ieri la inaugurare.

Nu au lipsit membrii din staff-ul tehnic, antrenorii Tibi Csik, Ioan Dragomir, Ovidiu Suciu sau Ciprian Prodan, jucătorii Cosmin Iuhas, Adrian Sălăgeanu, dar şi Selagea, Mărkuş respectiv Bogdan Faur care deja s-au şi cazat în noile dormitoare.

Înainte de toate s-a ţinut o slujbă de sfinţire a noii locaţii de către preotul Cristian Silaghi. Apoi au luat cuvântul preşedintele Olimpiei Dan Băbuţ, care s-a arătat foarte încântat de condiţii, a făcut alături de presă un tur al hotelului şi a menţionat că în urma acestei măsuri, costurile la cazare se reduc la jumătate. “Ne-am gândit să le oferim fotbaliştilor care nu sunt din Satu Mare un loc unde să poată să se cazeze, principalul motiv fiind diminuarea cheltuielilor de acest gen. Conform calculelor noastre, acestea se vor înjumătăţi“, a completat Băbuţ.

Preşedintele Adrian Ştef, mereu alături de Olimpia a vorbit despre ceea ce înseamnă Olimpia pentru oraş şi judeţ. “Cu ani în urmă nici nu puteam visa la o echipă în Liga a II-a. Acum Olimpia şi-a îndeplinit obiectivul, este în play-off şi este în căutare de formule şi de jucători pentru a ataca, de ce nu, promovarea din sezonul viitor. Au fost momente mai puţin bune, dar când reconstruieşti ceva este nevoie de răbdare“, a spus Ştef.
Tibi Csik a mulţumit tuturor pentru prezenţă şi a promis că victoriile vor veni din etapele următoare. “E trist că acest eveniment vine după şapte meciuri în care nu am câştigat, dar vom încerca pe viitor să fim mai motivaţi. Felicit conducerea Olimpiei şi a judeţului pentru această realizare“, a precizat Csik.

Revenind la dotările hotelului, la parter se află o sală mare de mese, o bucătărie unde jucătorii îşi pot pregăti o gustare, iar la etaje camere cu două, trei şi patru paturi, cu un total de 30 de locuri. Fiecare cameră este prevăzută cu mobilier nou, televizor, tot ceea ce are nevoie un fotbalist pentru a se relaxa.

De asemenea, la fiecare cantonament jucătorii vor fi cantonaţi la “Casa Olimpia“, unde de asemenea se vor reduce costurile a două-trei zile de cantonament.

În ceea ce priveşte play-off-ul Ligii a II-a, FC Olimpia va juca sâmbătă în deplasare, la Reşiţa cu Metalul.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts