Prima înfrângere pentru liderdoba

Campioana fotbalului judeţean, Someşul Oar a suferit sâmbătă prima înfrângere din actualul sezon. Şi ce înfrângere…Voinţa Doba , o echipă altfel de pluton, a umilit liderul din elită şi a reuşit să se impună la Satu Mare pe stadionul Someşul cu… 7-3!!!

Astfel lupta pentru titlu e relansată după ce Luceafărul Decebal a trecut cu 4-2 de Ştiinţa Beltiug şi s-a apropiat la trei puncte de lider. E clar, eroul celor de la Doba s-a numit Cosmin Fărcaş. „Atletul” fotbalist crescut la Olimpia de Zoli Ritli a marcat patru din cele şapte reuşite ale Voinţei! Iar veteranul „Pio” Dragoş ( 39 ani) şi-a trecut şi el în cont o dublă…Duţu Rareş Demian a mai marcat pentru Doba. Campioana a deschis scorul prin Sergiu Matei în minutul 13 şi a egalat la 2 prin Nagy Zoltan în minutul 27. După care a mai punctat abia pentru 3-6 prin Silaghi în minutul 87. Partida a început cu o întârziere de 15 minute deoarece juniorul celor de la Oar nu a avut cartea de identitate la el… apoi au dispărut pentru câteva minute şi fanioanele de la colţurile terenului… doar că nimic n-a reuşit parcă să împiedice dezastrul pentru trupa managerului Maiorciac Zsolt.

Oficialii Oarului au dat vina pe lipsa unui portar autentic în lot… Titularul a plecat la muncă în străinătate, rezerva un junior de 15 ani iar de câteva etape între buturi stă Jula, un atacant reprofilat portar. Iar asta îi costă scump pe cei de la Someşul.

„Nouă ne-a ieşit tot azi. Suntem aceeaşi familie unită aici la Doba şi cred că vom mai produce surprize. Dacă noi respectăm competiţia şi regulamentele vrem ca toate competitoarele din elite s-o facă” a spus managerul Voinţei Doba, Sorin Ionescu!

OAR: Jula – Ban, Silaghi, Donca, Costea, Tasi, Botoş, Matei, Nagy, Silaghi, Kirner.
DOBA: Munteanu – Rostaş, Sălăjan, Lung, Orosz, Mălan, Verdeş, Dragoş, Demian, Farcaş, Belbe.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts