Probleme mari în Valea Domanului!oli

Olimpia Satu Mare joacă astăzi de la ora 11 la Reşiţa cu Metalul. Partida pare a fi lipsită de miză dacă ţinem cont că elevii lui Csik nu prea mai bat pe nimeni de şapte etape şi nu au cum să mai urce în clasament, în schimb reşiţenii au ajuns din candidate la promovare la statutul de candidate la dezintegrare!

Olimpia a pornit de vineri spre Reşiţa iar antrenorul Tibi Csik a fost nevoit să renunţe la Munteanu şi Villand suspendaţi şi la Mărkuş, accidentat. În schimb în lot şi-a făcut loc şi Paul Cristian, un cadet promovat de la echipa a doua. Rămâne de văzut dacă Olimpia va reuşi să întrerupă seria negativă de şaspte meciuri fără victorie. Ultimul succes al galben albaştrilor s-a produs în etapa a 2-a din 2015, acasă cu Reşiţa.

Dacă Olimpia şi-a inaugurat noul loc de cantonament şi nu are probleme financiare în schimb la Metalul necazurile se ţin lanţ.

Magazionerul în grevă la Metalul!!!
Momente penibile în Valea Domanului. Criza financiară care afectează în ultima vreme Metalul Reşiţa a atins un nou punct critic miercuri. Supărat că nu şi-a primit salariul de mai bine de trei luni, magazionerul clubului a refuzat să le dea jucătorilor grupării din Liga 2 echipamentul de antrenament. Cum nu au reuşit să-l convingă să revină la sentimente mai bune, elevii lui Daniel Opriţa au fost nevoiţi să se antreneze în hainele pe care le îmbracă în timpul liber.|

“Eu am venit la lucru, pentru că nu puteam lipsi nemotivat, dar eu nu deschid magazia! Până nu se rezolvă ceva, nu văd ceva concret, eu nu deschid magazia!”, şi-a justificat, conform expressdebanat.ro, domnul Mitică gestul.

Dacă problema nu va fi rezolvată, iar magazionerul va ajunge la gestul extrem de a protesta în continuare prin a nu deschide magazia cu echipament, jucătorii Metalului riscă să nu aibă cu ce se îmbrăca la meciul oficial de sâmbătă, atunci când primesc pe teren propriu vizita Olimpiei Satu Mare.

Nici situaţia financiară a jucătorilor nu este roză. Sunt întârzieri salariale de aproximativ cinci luni, după cum a afirmat antrenorul Daniel Opriţa înaintea ultimei etape din campionat.

Apostol: “Sperăm ca până la ora meciului să fie totul rezolvat”
Antrenorul secund Cristian Apostol a comentat şi el situaţia delicată prin care trebuie să treacă jucătorii Metalului. Sâmbătă, de la ora 11:00, la Reşiţa vine Olimpia Satu Mare. “O să fie un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune, experimentate. Sperăm să trecem peste greutăţile pe care le-am avut săptămâna asta şi să facem un joc bun. Chiar dacă băieţii sunt nemulţumiţi, noi încercăm să intrăm pe teren să ne facem datoria. Din câte vedem, acum la antrenamente nu prea sunt concentraţi sută la sută, dar sperăm ca până la ora meciului să fie totul rezolvat”, a spus Apostol pentru Radio Reşiţa. Bărbulescu, accidentat, şi Buhăescu, suspendat pentru două galbene, sunt singurele absenţe ale Metalului înaintea meciului cu Olimpia, din cadrul etapei a patra a play-off-ului Seriei a II-a. Metalul Reşiţa ocupă locul 3 în play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2, cu cele 39 de puncte acumulate până acum fiind la egalitate cu a doua clasată FC Olt. Faţă de liderul ACS Poli au 10 puncte mai puţin, iar până la finalul sezonului mai sunt doar şapte etape de disputat. Olimpia e pe şase cu 26 puncte.

Programul meciurilor:
FC Olt Slatina – ACS Poli Timişoara
Unirea Tărlungeni – CS Mioveni
Metalul Reşiţa – Olimpia Satu Mare
Etapa 4 play-out
FC Bihor Oradea – FC Caransebeş
CSM Râmnicu Vâlcea – Şoimii Pâncota

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts