Robert Magos se alătură CSM-uluicsm-samuraiul

În cadrul secţiei de karate a CSM a luat fiinţă grupul WKF, care a fost afiliată la Federaţia Română de Karate. Antrenorul acestei secţii din cadrul CSM este Robert Magos, preşedinte şi antrenor la CS Samuraiul.

“Ma bucur de propunerea dl. presedinte Neagu si o sa incerc sa aduc un aport la obtinerea medaliilor pentru Satu Mare respectiv CSM. Totodata se va forma si echipa de sportivi cu care vom incerca sa obtinem cât mai multe medalii. Deja am venit cu o propunere in ceea ce priveste sportivii cu care deja ma antrenez intens pentru viitoarele competitii, este vorba de Zoltan Kalocsai la juniori, Armin Vida la cadeti, Hanna Lemak la minicadeti si Laura Pop la copii, cu totii obtinand rezultate deosebite pe plan national si international la Clubul Sportiv Samuraiul. Dar lista este deschisa si pentru alti karateka valorosi si cu rezultate bune care doresc sa lupte la versiunea WKF“, a declarant Magos.

Ca şi un scurt istoric al antrenorului Robert Magos, acesta a antrenat peste 4000 de sportivi cu rezultate excelente.

Pe parcursul anilor de la Clubul Sportiv Samuraiul (care a fost constituit in anul 1994) s-au desprins si s-au format urmatoarele cluburi sportive de profil: CS Sakura, CS Zanshin, CS Bushido, ACS Yakuza.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts