Royal Dance Club, cu trei perechi în finală la Cupa Clujuluidans

Cinci perechi de la Royal Dance Club au participat la sfârşitul săptămânii la Cupa Clujului. Ajunsă la ediţia a 5-a, Cupa Clujului a adunat la start peste 250 de perechi de la toate cluburile din zona Ardealului.

“Avem o perioadă extrem de aglomerată cu turnee la fiecare sfârşit de săptămână. Suntem mulţumiţi de evoluţia dansatorilor noştri la Cluj Napoca“, ne-a spus antrenorul Ovidiu Ignat, care a participat şi în calitate de arbitru la această competiţie.

Trei dintre perechi au intrat în finalele competiţiei:
Opre Mihnea – Chereji Julia (FOTO) locul 3 la Open Basic Latino si locul 5 la Open Basic Standard varsta 14-15 ani
Koskosak Raul – Varga Diana locul 3 la Open Latino 16-35 ani
Vlad Răzvan – Pop Simina locul 6 la Hobby 12-15 ani

Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian şi Marius Iepure.

Invitat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul Ovidiu Ignat a vorbit şi despre ediţia a 5-a a Cupei Sătmarului ce va avea loc pe 9 şi 10 mai în sala LPS.

“Vom avea arbitri din România, Ungaria şi Slovacia. Aşteptăm confirmări şi de la perechi din străinătate şi aşa cum i-am obişnuit pe sătmăreni va fi un nou turneu de ţinută” a punctat Ovidiu Ignat. Printre arbitrii invitaţi se află din nou Mihai Petre, cunoscut şi de la show-urile TV.

“Cheltuielile de organizare nu sunt mici. Dacă facem un mic calcul e nevoie de 60000 lei. Ne ajută Consiliul judeţean, Consiliul local, părinţii, sponsorii” a completat consilierul local Maskulik Csaba invitat şi el în emisiune. “Eu mă implic aici în calitate de părinte. Sunt deja opt ani de când băiatul meu dansează la acest club şi suntem extrem de mulţumiţi de evoluţia lui. Sperăm să ne ridicăm şi anul acesta la nivelul aşteptărilor din toate punctele de vedere. În 9 şi 10 mai Satu Mare va fi capitala dansului românesc” a spus Maskulik Csaba care a mai amintit că o reclamă mai bună pentru oraş şi judeţ nu se poate face decât organizând astfel de competiţii cu deschidere internaţională.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts