S-a sinucis din dragoste şi de fricămotica

Un tânăr în vârstă de 34 de ani din Gelu a fost găsit ieri spânzurat într-un copac din pădurea de la marginea localităţii. Nu se cunosc încă motivele care l-ar fi împins pe Gheorghe M. să recurgă la acest gest disperat, dar localnicii spun că s-ar fi sinucis din dragoste şi de frică.

Bărbatul a dispărut încă de luni de acasă, astfel că prietenii săi din sat au demarat o amplă campanie de căutare a lui. În cele din urmă, acesta a fost găsit ieri spânzurat într-un copac din pădurea de la marginea satului.

Nimeni nu ştie care ar fi fost motivele pentru care Gheorghe M. ar fi decis să-şi pună capăt zilelor. Acesta avea o relaţie cu o fată din sat mult mai tânără decât el. Se pare că între cei doi s-ar fi întâmplat ceva, iar sătenii spun că este posibil ca bărbatul să o fi bătut pe tânără. Aceasta a anunţat Poliţia din comună care urma să vină să facă cercetări. Cum Gheorghe M. mai era cercetat de poliţişti şi din alte motive, se pare că şi-ar fi pierdut cumpătul şi a decis să se sinucidă, astfel că a luat o frânghie şi a ales un copac înalt din pădurea de la marginea satului Gelu unde s-a spânzurat. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă unde i se va face autopsia pentru a se afla cauza decesului, poliţiştii luând în considerare şi o eventuală crimă.

Gheorghe M. face parte dintr-o familie de penticostali din Gelu, dar el nu s-ar fi ţinut în mod serios de rigorile care le impune această religie.

Un alt suicid s-a produs în noaptea de luni spre marţi la Satu Mare, când o femeie în vârstă de 87 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se într-o fântână. Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare a fost solicitat la acest caz marți dimineață, în jurul orei 06.00. Potrivit oamenilor aflați la fața locului, bătrâna amenința încă de luni, că își va pune capăt zilelor. Femeia a fost scoasă din fântână de către vecini, însă ambulanțierii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Din fericire, o tânără de 28 de ani din Baba Novac a fost salvată la timp după ce a încercat să-și curme viața, înghițind mai multe feluri de medicamente. Cazul a fost semnalat marți seara, în jurul orei 21.00, iar ambulanțierii ajunși la fața locului au găsit victima conștientă și stabilă din punct de vedere hemodinamic. Potrivit medicilor tânăra a înghițit cam toate medicamentele pe care le-a găsit în casă: Metoclopramid (20 de tablete), Ampicilină (10 tablete), No-spa și sedative. Victima a fost transportată la spital și predată medicilor Unității de Primiri Urgențe (UPU).

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts