Să-l mai supărăm încă o dată pe Niculescu!!!oli

Olimpia vrea să întrerupă seria de şase meciuri fără victorie în campionat şi să treacă azi de CS Mioveni. Oficialii galben-albaştrilor sunt optimişti mai ales că cei doi antrenori nu au probleme de lot şi pot alinia cel mai bun unsprezece posibil în faţa argeşenilor.

De partea cealaltă, după punctul smuls liderului în minutul 90+7, vinerea trecută pe teren propriu, CS Mioveni vine încrezătoare la Satu Mare.

Antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu, este optimist înainte de deplasarea de la Satu Mare şi speră ca jucătorii săi să reuşească să se impună pe un teren unde puţine echipe au reuşit să câştige. “Ne aşteaptă o deplasare foarte grea. Nu multe echipe au reuşit să câştige pe terenul de la Satu Mare în acest sezon, dar sperăm să o facem noi. Avem echipă mai bună şi trebuie să câştigăm acolo. Sigur, nu am uitat nici meciul din ultima etapă din 2014, din decembrie, de la Satu Mare, când arbitrul a decis rezultatul final al partidei. Şi atunci am făcut un meci bun, dar altul a fost rezultatul… Atmosfera în lotul echipei noastre este bună înainte de această deplasare şi după remiza cu Timişoara. Jucătorii trebuie să ştie că până la finalul campionatului toţi vor primi o şansă să joace şi rămâne doar ca să intre pe teren să demonstreze ce au de demonstrat. Obiectivul rămâne… îmi doresc să ajungem pe podium, şi sper să reuşim până la finalul campionatului acest lucru” a declarat, citat de csmioveni.ro, Niculescu.

Pentru această deplasare, CS Mioveni nu poate conta pe Victor Mazilu, suspendat în runda trecută, şi pe Bogdan Stoica, accidentat de mai multe săptămâni.

Din tabăra gazdelor, secundul Lulu Dragomir anunţă că toată echipa se gândeşte numai la victorie. “Spectatorii vin la stadion să vadă spectacol de calitate şi victoria din partea noastră. Nu-l încălzeşte cu nimic acum că noi pregătim şi echipa pentru sezonul viitor. Aşa că trebuie să tratăm acest play-off cu seriozitate şi să fin inteligenţi să dăm şanse tuturor să joace dar în acelaşi timp să obţinem şi victoria” crede Dragomir. CS Mioveni e înaintea meciului de sâmbătă din etapa a 3-a a play-off-ului pe locul 5 în Seria a II-a, cu 34 de puncte, la egalitate cu Unirea Tărlungeni, aflată pe 4. Olimpia Satu Mare e ultima clasată, pe locul 6, cu 26 de puncte.
În precedentele două întâlniri din acest sezon, CS Mioveni şi Olimpia Satu Mare şi-au împărţit victoriile la acelaşi scor. În tur, CS Mioveni a câştigat pe teren propriu cu 1-0, prin golul lui Mihai Vintilă (89 – penalty), iar în retur Olimpia a bătut tot cu 1-0 prin golul lui Dan Gavrilescu (77). La acest al doilea meci, CS Mioveni a avut un gol anulat, în minutul 87, după ce iniţial centralul Marius Omuţ din Oradea validase reuşita. Claudiu Niculescu, intrat pe gazon să-i ceară socoteală arbitrului, a fost eliminat în urma fazei controversate şi condus de oamenii de ordine în afara terenului.

Partida Olimpia- CS Mioveni se va juca sâmbătă de la ora 11 , preţul biletului e de 5 lei.

Se mai joacă azi în play off: ACS Poli Timişoara-Unirea Tărlungeni şi Metalul Reşiţa- FC Olt.

Florin Muresan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts