Schimbări minime de program de Paştele Catolictrans (1)

De Paştele catolic, instituţiile publice vor avea program normal de lucru, iar casieriile, băncile şi magazinele vor avea un program special. Cursele Transurban vor funcţiona după un program redus.

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor municipiului Satu Mare anunţă program normal de Paştele catolic. Azi, la Starea Civilă, programul va fi între orele 9.00 şi 14.00, duminică va fi liber, iar luni va fi program normal între orele 8.00 şi 16.30. Program normal de lucru anunţă şi Direcţia de Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Satu Mare. Cu alte cuvinte, instituţia va fi deschisă luni între orele 8.00 şi 17.00. Program normal de lucru va fi înregistrat luni şi la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare, dar şi la paşapoarte sau permise.

Pentru cursele Transurban a fost elaborat un program special de Paştele catolic. Astfel, azi autobuzele vor funcţiona cu program de sâmbătă, mâine cu program de duminică, iar luni cu program de sâmbătă. La fel va fi şi în cazul casieriilor Transurban.

Casieriile Apaserv, în schimb (cele de pe strada Gara Ferăstrău şi de pe strada Mihai Viteazul), vor fi închise atât de Paştele Catolic, respectiv luni, 6 aprilie, cât şi de Paştele Ortodox, luni, 13 aprilie. Cei care doresc să-şi achite facturile de apă-canal în zilele respective, o pot face prin Banca Transilvania sau la punctele de plată Pay Point.

În schimb, casieriile majorităţii băncilor vor lucra după un program normal de lucru, adică vor fi închise azi şi duminică, iar luni vor funcţiona cu program normal. Tot după program normal de week-end vor funcţiona şi marile magazine din municipiul Satu Mare. Atât în cazul instituţiilor, cât şi a casieriilor sau magazinelor, a fost elaborat un program de ture astfel încât cei care sărbătoresc în această perioadă Paştele să fie liberi. Schimbări mai mari sunt anunţate pentru Paştele Ortodox, însă cu acest program vom reveni săptămâna viitoare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts