Se ascute lupta pentru primul locliga-4

Liga a IV-a Elite s-a jucat vineri şi sâmbătă înainte de Înviere. Două partide ale etapei a 17-a au avut loc vineri. La Cămin, şvabii au reuşit să pună piedică liderului. Someşul Oar a condus cu 2-0 după o oră de joc dar gazdele au avut o revenire spectaculoasă şi au egalat pe final, 2-2 .

Şi la Mădăras, Cetate Ardud a condus cu 1-0 la pauză şi a mai ratat alte trei ocazii rarisime… doar că până la urmă trupa lui Tudor Barbul a pierdut cu 3-1 pe fondul unor erori de portar. Supărat după acest meci, prin prisma evoluţiei unor jucători, care s-au ocupat mai mult de altceva decât de fotbal, Tudor Barbul s-a arătat foarte mâhnit de prestaţia elevilor săi.

Decebalul s-a impus greu la Dorolţ şi a micşorat ecartul faţă de liderul Someşul Oar. La Doba, Olimpia II a bătut cu acelaşi scor, 2-1, şi rămâne încă în cărţi pentru prima poziţie. Ştiinţa Beltiug a remizat 2-2 pe teren propriu cu Sportul Botiz, parcă neregăsindu-se după jocul bun făcut etapa trecută în faţa liderului.

Talna Oraşu Nou şi-a făcut treaba la Tăşnad şi s-a impus cu 7-2, la capătul unui meci în care trupa lui Homorozan a dominat de la un capăt la altul şi a stabilit scorul etapei. Turul Micula nu a evoluat şi se menţine pe locul zece în clasament.

Aşadar, lupta pentru primul loc se ascute, şase puncte nu reprezintă un avantaj important, vezi Steaua, care de la zece puncte avans a rămas doar cu două în faţa ASA-ului lui Claudiu Bumba şi ameninţă campioana.

Vor conta mult şi rezultatele directe dintre primele clasate din Elite şi inspiraţia de moment a jucătorilor sau antrenorilor. Se anunţă aşadar un retur interesant, spectaculos pentru iubitorii fotbalului judeţean.

Rezultatele etapei a 16-a
Cetate Ardud-Viitorul Vetiş 1-3
Schwaben Cămin-Someșul Oar 2-2
Voința Doba-FC Olimpia II 1-2
Ştiinţa Beltiug-Sportul Botiz 2-2
Recolta Dorolţ-Luceafărul Decebal 1-2
Unirea Tășnad-Talna Orașu Nou 2-7
Turul Micula a stat

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts