Şi-a revenit Olimpia IIOlimpia-II-(38)

Olimpia II Satu Mare n-a avut nicio emoţie în duelul de duminică, în faţa campioanei Ligii a 4-a, Someşul Oar. Mânjii lui Bolba şi Popa s-au distrat cu Oarul şi s-au impus mai clar chiar decât o arată scorul… 4-0!!!

Donca a deschis scorul încă din minutul 5 după o centrare a lui Cadar. Apoi fostul echipier al Oarului, Gabi Cadar, a ieşit la rampă cu două super execuţii. 2-0 în minutul 20 cu un şut în vinclu de la 20 m şi apoi 3-0 în minutul 32 cu o torpilă la încheietura barelor de pe la 25 m. Prima repriză i-a mai remarcat şi pe cei doi Pop, Cristian şi Patrik din atacul Olimpiei, aceştia reuşind câteva faze de efect.

Întăriţi cu Heil, Anca şi Cadar de la prima echipă, cei de la satelit au avut ceva emoţii abia în minutul 40 când Toth a fost blocat la colţul scurt de portarul gazdelor!

Partea a doua a fost una ceva mai liniştită… Olimpia II s-a mulţumit să joace economicos şi să înscrie golul patru, prin Donca (min. 82).

„Îi mulţumesc lui Tibi Csik pentru că mi-a cedat trei jucători de la prima echipă. Fără ei, sincer, aveam ceva mai multe probleme. Noi am pierdut puncte importante la Cămin şi acum ne e greu să revenim în lupta pentru primul loc. Dar asta nu înseamnă că nu ne vom juca şansa până la capăt” a spus antrenorul Mircea Bolba care şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia bună.

De partea cealaltă, Oarul pare a fi intrat în criză totală. Echipa a luat 11 goluri în două etape şi e departe de formula şi forma arătată în tur. De pe margine fostul antrenor-jucător Piri Botoş a privit trist înfrângerea foştilor colegi şi a concluzionat: „Acum şi dacă m-aş întoarce ar fi greu să mai fac ceva”.

De altfel Botoş împreună cu Ştef evoluează acum în liga a 4-a din Ungaria, la Mateszalka, echipă ce conduce în clasament şi are mari şanse de promovare.

OLIMPIA II SATU MARE: Anca-Trip – Paul, Heil, Griszhaber, Ionescu-Donca, Lukacs, Gulya, Cadar – Pop C., Pop P. Au mai intrat Cherecheş, Temfli.
OAR: Morar – Botoş D., Ban, Nagy, Matei – Pintye, Silaghi C., Tasi, Toth – Peneghi, Kirner. Au mai intrat: Mezei, Silaghi, Costea, Donca, Fernea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts