Steaua-ASA Tg. Mureş sau finala campionatuluiFOTBAL - ASA TARGU MUREAS - STEAUA

Deseară se va juca meciul care probabil va decide campioana Ligii 1. Liderul la zi Steaua va da piept cu ASA Tg. Mureș, formația care se află la un punct în spatele roș-albaștrilor.

Steaua nu traversează o perioadă excelentă dar vine după o victorie clară la Cluj, 3-0. De cealaltă parte, surse din cadrul echipei din Tg. Mureş spun că jucătorii nu au mai văzut nici un leu de mai bine de trei luni de zile. Însă în această seară nu vor juca banii ci dorinţa de a fi campion.

S-a discutat mult şi pe marginea arbitrajelor, potrivnice Stelei şi pro ASA Tg. Mureş. Totuşi e greu de crezut ca o echipă nou-promovată să poată avea influneţe mai mari asupra fluieraşilor decât cei de la Steaua, cea mai titrată echipă din tară.

ASA poate deveni prima nou promovată din istoria Ligii 1 care poate cîștiga titlu de campioană. Pentru a fi motivați, mureșenii au promisă o primă de 300.000 de euro din partea autorităților.

Jucătorii vor împărți acești bani ce provin din suma aferentă primului loc din drepturile TV, care este mai mare cu 300.000 de euro față de cea primită de locul 2.

“Dacă vom trece pe primul loc, vom avea alocată o sumă mai mare din drepturile TV față de situația în care rămînem pe locul 2. Ei bine, tot surplusul de bani va fi împărțit de jucători”, a explicat Maior.

Un meci de o asemenea importanță avea nevoie și de un arbitru pe măsură.

George Găman, 30 de ani, a fost ales de Kyros Vassaras pentru a conduce jocul dintre Steaua și ASA. Îi va avea ca asistenţi pe Şovre şi Grigoriu, iar unul dintre adiţionali e George Rădulescu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts