Tricoul lui Gardoş adjudecat de Marius Balajigardos

În cadrul primei ediţii a Balului Societăţii Cultural-Patriotice Avram Iancu a avut loc şi o licitaţie pentru tricoul lui Florin Gardoş, cel câştigat de echipa Nord Vest TV în cadrul unui turneu de fotbal caritabil, pentru copiii cu autism.

La Carei, licitaţia a pornit de la o sumă modică, iar rând pe rând, oamenii de afaceri au renunţat, în “finală“ intrând doi patroni cu nume din Satu Mare, Mircea Dobra şi Marius Balaji. Cel care şi-a adjudecat tricoul fundaşului sătmărean de la Southampton a fost Marius Balaji, un iubitor şi împătimit al fotbalului, care a oferit 2000 de lei. În trecut a finanţat echipele de fotbal Gama Homoroade şi mai târziu Gama Satu Mare.

Întrebat ce l-a determinat să achiziţioneze acest tricou, Marius Balaji a declarat că întotdeauna ajută copiii care au nevoie de sprijin, iar această acţiune caritabilă, ideea colegilor noştri de la Nord Vest TV a fost una binevenită. “Când văd la televizor copii necăjiţi, săraci, bolnavi, nu am cum să nu sar în ajutorul lor. Dacă noi, cei care avem posibilităţi nu îi ajutăm, atunci cine… I-am înmânat tricoul prietenului meu Mircea Dobra, cel care e sufletul acestei asociaţii. Iar pe Gardoş îl felicit şi îi urez mult succes“, a spus Balaji.

“Multumesc din suflet şi în numele acestor copii speciali, echipei de la Nord Vest TV pentru iniţiativa şi gestul nobil de care au dat dovadă. Totodată ţin să mulţumesc domnului Marius Balaji pentru ajutorul acordat. Nu în ultimul rând îl felicit şi pe domnul Florin Mureşan care a dat dovadă încă odată de profesionalism şi generozitate“, a spus Ramona Costin, directorul Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts