More


  Bucurie în mișcare și la Satu Mare

  - Advertisement -

  judojudo

  Caravana Bucurie în mișcare a poposit și la Satu Mare chiar de Zilele Orașului!

  Împreună cu Primăria Satu Mare, Direcția de Sport și Tineret a județului Satu Mare precum și cu sponsorul principal, Kaufland cei de la Asociația 11even au organizat o serie de demonstrații sportive și concursuri cu premii pentru sătmăreni.
  S-a tras cu arcul, s-a jucat batminton, fotbal, tenis, am avut demonstrații permanente de TRX și airsoft și ne-am bucurat de prima demonstrație de BMX și de primul concurs de slow-bike!

  kangoo

  Iar de la demonstrații, pe tatami-ul amenajat de DJTS nu au lipsit scrimerii de la CS Satu Mare coordonați de Dan Șuta și Simona Surducan, judoka de la CS Unio și CSM SM, pugiliștii de la Olimpia Căuaș și Voința ,karateka de la CS Bushido, echipa de rugby-tag a Școlii gen. Grigore Moisil. Iar finalul a fost dedicat sportului pentru toți…Cu aerobic de la Ludmila Training și bocancii săltăreți ai lui Cristi Belega…Kangoo Jumps.

  box
  Duminică cei de la DJST au organizat o stradă a sportului…Cu competiții de minifotbal, baschet sau tenis cu piciorul!
  Cei din caravana Bucurie în mișcare au promis că vor reveni în Sătmar cu un eveniment special ce nu va fi legat neapărat de o sărbătoare locală. Ci va fi în sine o sărbătoare a sportului și o pledoarie la mișcare! Mulțumim!
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img