More


  Coafeze ameninţate cu moartea de un drogat

  - Advertisement -

  images

  Două sătmărence, angajate ale unui salon de coafură din centrul municipiului Satu Mare, au fost ameninţate sâmbătă înainte de masă de un individ plin de sânge care părea a fi drogat. Potrivit afirmaţiilor celor două coafeze, bărbatul, care părea posedat, a intrat în salon, unde se mai afla o clientă, şi le-a ameninţat că le omoară spunând că a fost trimis de Sfântul Iosif să o facă.

  Între coafeze şi bărbatul plin de sânge a izbucnit atunci o luptă. Din fericire, cele două femei au reuşit să-l scoată pe individ din salon, după care au încuiat uşa şi au solicitat intervenţia Poliţiei prin 112. Timp de zece minute la faţa locului nu s-a prezentat niciun poliţist, iar drogatul s-a întors şi a început să lovească cu picioarele în uşa salonului, spărgând geamul uşii. Cele două femei au reuşit să scape de agresor şi s-au ascuns într-o societate comercială vecină.

  Potrivit celor spuse de femeile agresate, poliţiştii sosiţi într-un târziu la faţa locului nici măcar nu le-au întrebat dacă sunt bine s-au dacă au fost agresate, ci înainte de a-l ridica pe individ, au cerut şerveţele de hârtie pentru a-l şterge pe individ de sânge pentru ca să nu le murdărească maşina.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img