More

    CSM Satu Mare, neînvinsă după prima zi de Superligă. Să vină TITLUL la băieţii lui Csiszar!

    IMG_3582

    Campionatele Naţionale de spadă seniori de la sala Alexandru Csipler din Satu Mare au continuat sâmbătă cu Divizia A şi primele patru etape ale Superligii pe echipe. CSM Satu Mare, echipa pregătită de antrenorul Francisc Csiszar, alături de CSU Craiova au rămas singurele neînvinse după prima zi a Superligii.

    Adrian Pop, Adrian Szilagyi şi Andrei Timoce, alături de rezerva Bertalan Arkosi au reuşit să câştige toate cele patru întâlniri din prima zi, două dintre ele fiind foarte dificile. Satu Mare a învins de trei ori Craiova, pe CSM cu 45-31, pe LPS cu 45-20 şi pe CSU 2 cu 34-30. Cu juniorii de la UNEFS Bucureşti a fost un duel tare, Pop&co revenind spre final şi impunându-se cu 45-40.

    Competiţia se încheie duminică, atunci când sătmărenii se vor duela cu CSU Tg. Mureş, în lot cu sătmărenii Otto şi Zoltan Tardi, cu CSM Oradea, iar meciul vedetă va fi de la ora 12.00, în direct la TVR 3, CSM Satu Mare – CSU Craiova, duel care poate desemna campioana naţională pe echipe.

    Premergător Superligii, patru echipe s-au bătut pentru calificare, în cadrul Diviziei A. CS Satu Mare, în lot cu Adam Macska, Marton Szep, Alex Oroian şi Balazs Szilagyi a ratat la mustaţă accederea în Superligă după 45-40 cu UNEFS, 45-39 cu CSM Craiova şi 30-45 CSU 2 Craiova.

    Vă reamintim că la individual, Adrian Pop a pierdut finala, cucerind argintul, după ce scorul a fost 7-7, dar calculatorul a dat prioritate craioveanului Liviu Dragomir care a devenit astfel campion la Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE