More


  Cupa AS, dominată de sătmăreni

  - Advertisement -

  floreta

  În week-end, sala de scrimă Alexandru Csipler a fost plină de tinere talente ale scrimei sătmărene şi nu numai. Ediţia 2015 a Cupei A.S. la floretă a strâns scrimeri de la CS Satu Mare, Cluj, Bucureşti şi Ungaria, la diferite categorii de vârstă.

  Organizatori au fost CS Satu Mare, fostul mare campion Adrian Săveanu cel care a suportat cheltuielile, de unde vine şi numele trofeului, respectiv A.S. Fencing Satu Mare. Iar antrenorii sătmăreni au văzut la muncă atât floretişti deja consacraţi, cât şi copii care s-au aflat la primul concurs important din carieră. CS s-a impus la două categorii de vârstă, chiar în prima zi. Pop Edwin nu a avut probleme la categoria 14-15 ani, și s-a clasat pe primul loc. Tot acolo, Ștefan Chelu și Tudor Surducan au terminat pe locul 3. Cel mai bun loc la fete a fost obținut de Andrea Potor la 14-15 ani, iar pe ultima treaptă a podiumului s-au mai situat Melissa Korossy și Briana Silaghi. Clasări pe podium am mai avut la 10-11 ani masculin, locul 3 pentru Răzvan Nojea și Matei Serghie.

  La 12-13 ani fete, Melissa Korossy – locul 2, Cristina Anderco și Teodora Șofran – locul 3, iar la băieți Tudor Surducan a terminat pe locul 3. Aceste tinere talente sunt pregătite de antrenorii Dan Șuta, Arnold Izsaki, Eva Lengyel, Attila File și Simona Surducan.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img