More

    Cupa Sătmarului, o ediție de 5 stele!

    dans

    Prima zi a Cupei Sătmarului la dans sportiv ne-a confirmat așteptările. O sală aranjată impecabil, cu aranjamente florale deosebite, sunet fără cusur și un program respectat la secundă au demonstrat încă o dată de ce concursul de la Satu Mare e cel mai bine apreciat în ultimii ani printre competițiile de gen din țară.
    Iar faptul că cei doi vicepreședinți ai Federației Române de Dans Sportiv vin an de an la acest turneu de la Satu Mare ne întărește convingerea că Sătmarul, prin oamenii de la Royal Dance Club, şi-a căpătat respectul meritat în lumea dansului.

    Pe lângă detaliile organizatorice, și nivelul concursului a fost unul ridicat. Cu perechi extrem de bine pregătite la toate categoriile și cu show-uri bine puse la punct.

    După încălzirea de dimineață cu precompetiționalul au intrat apoi încet în ring perechile deja consacrate.

    Iar spectacolul de gală de la ora 18 a adus în concurs perechi medaliate la mondiale , naționale și la turnee internaționale.

    Iar seara s-a încheiat cu o reprezentație de gală a perechii Alexandru Ionuț Miculescu și Andra Păcurar, de la clubul Dance Spirit din Timișoara. Medaliații cu bronz de la Mondialele de latino au ridicat asistența în picioare și au câștigat clar trofeul la categoria lor! În plus, Andra, care a concurat la Satu Mare chiar în ziua în care și-a serbat majoratul, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după premiere când cei din sală i-au cântat La mulți ani iar din boxe a răsunat deja celebrul refren de la 3 Sud Est, De ziua ta!

    Paginile de socializare s-au umplut deja cu imagini și comentarii pozitive la adresa Cupei Sătmarului…care a continuat și duminică cu alte finale! Au fost peste 300 de perechi prezente la concurs cu abitrii din Slovacia, Ungaria și România.

    Vom reveni cu rezultatele sportivilor sătmăreni de la cluburile Royal Dance Club, Dans Club 92 și Loga Dance School!

    De remarcat că la deschiderea oficială au participat și președintele CJ, Adrian Ștef, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, consilierul local Masculic Csaba iar în sală s-a aflat și viceprimarul Marcela Papici.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE