More


  Din păcate, e doar un meci fără miză!

  - Advertisement -

  Olimpia-Metalul-Resita-27

  După ce au fost lămurite definitiv lucrurile în privința echipei promovate din Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a, aceea fiind ACS Poli Timișoara, celorlalte echipe din play-off nu le rămâne altceva de făcut decât să joace iar jucătorii să demonstreze că merită un nou contract şi pentru sezonul viitor.

  Olimpia va întâlni sâmbătă de la ora 11 Metalul Reşiţa iar meciul e un nou prilej pentru antrenorii Csik şi Dragomir de a vedea pe cine se vor putea baza de la toamnă. Încet au dispărut din lot jucătorii intraţi în ultimele şase luni de contract şi care fie nu mai acceptă prelungirea , fie nu mai intră în viziunea tactică a tehnicienilor. Îi găsim aici pe Bujor, Feier, Micaş , Bic sau Scharzkopf . Heil a luat roşu la Tărlungeni şi va sta în meciul cu Reşiţa iar în aceste condiţii Olimpia va avea la dispoziţie 18 jucători în lot. Cu un posibil prim unsprezece în formula Şuta- Munteanu, Onicaş, Mureşan, Iuhas- Rus ,Villand, Selagea, Sălăgeanu- Faur, Mărkuş. Iar pe banca de rezerve îi vom avea pe cadeţii Anca, Paul, Cadar, Gulya, Ciul, Tillinger.

  “E clar că vrem o victorie. Trebuie să demonstrăm că nu degeaba suntem în elită şi că putem juca de la egal la egal cu toată lumea. Am mai bătut Reşiţa, meritam şi la ei un rezultat bun aşa că nu văd ce nu am putea câştiga” spune Tibi Csik.

  Pentru Metalul Reșița urmează, la sfârșitul acestei săptămâni, o deplasare la Satu Mare, pentru întâlnirea cu incomoda Olimpia, care nu de puține ori le-a pus probleme reșițenilor. Va fi a patra întâlnire din acest sezon dintre cele două formații, după cele două din sezonul regulat și cea din turul play-off-ului.

  „Este un meci pe care vrem să-l câștigăm. Nici ei nu mai au pentru ce să tragă, noi am avea doar pentru locul al doilea. Personal aș vrea să câștigăm meciul de la Satu Mare. Nu suntem un lot numeros, dar ăștia care suntem sper să facem un meci bun și să câștigăm. Sper să încheiem acest sezon competițional, au fost unii băieți care mi-au cerut să-i las să plece acasă, că nu vor să mai vină. Le-am spus să facă ce cred ei de cuviință, îi înțeleg foarte bine. Cei care au rămas, le-am spus că dacă tot au rămas să mergem să jucăm, să nu ne facem de râs. Cam asta e. Eu zic că vom termina campionatul“, a declarat Daniel Oprița înaintea plecării la Satu Mare.

  Partida Olimpia Satu Mare – Metalul Reșița va fi sâmbătă, 16 mai, de la ora 11. Se mai joacă azi Mioveni cu Tărlungeni.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img