More


  Gardoş, sătmăreanul “ca lumea“

  - Advertisement -

  1

  Venit pentru câteva zile acasă, după primul an în Premier League, Florin Gardoş nu a putut sta prea mult departe de terenul de fotbal.

  După trei zile de vacanţă acesta a apărut joi la stadionul Someşul şi le-a făcut o surpriză juniorilor de la LPS, pregătiţi de Dacian Nastai, primul antrenor al lui Gardoş.
  Iar aşa cum îl ştim, ca un român “ca lumea“, Gardoş nu a venit cu mâna goală şi le-a donat un rând de echipament juniorilor, iar norocosul jucător ce poartă 45 la picior a primit şi o pereche de ghete noi de la fundaşul lui Southampton.
  “Nu voi uita niciodată de unde am plecat. Am crescut la LPS şi la Someşul şi sunt mândru de acest lucru. Păstrez o relaţie specială cu domnul profesor Nastai şi mi-aş dori ca mulţi dintre aceşti copii să îmi calce pe urme“, a spus fundaşul lui Southampton.
  Dacian Nastai împreună cu juniorii i-au oferit la rândul lor lui Gardoş un tricou personalizat cu numele sponsorului pe piept, adică cel al fundaşului sfinţilor.
  Legat de şederea lui la Satu Mare, aceasta se va încheia duminică, Gardoş urmând să plece la Bucureşti la lotul naţional unde este convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro 2016 de pe 13 iunie. “E ciudat că trebuie să îmi întrerup vacanţa, dar sper să fie cu o victorie la Belfast. Îmi doresc să joc la un turneu final şi chiar din postura de titular dacă se poate. Putem bate Irlanda de Nord şi câştiga grupa“, a completat Gardoş.
  A vorbit şi despre viitorul său la Southampton. Gardoş mai are trei ani de contract şi vrea să îl ducă la capăt. Până la iarnă va rămâne la Southampton iar apoi nu exclude varianta unui împrumut dacă nu va prinde mai multe meciuri ca titular la sfinţi. “Chiar dacă am jucat mai puţin a fost un sezon bun pentru mine, m-am adaptat repede şi sunt mândru că am reuşit cea mai bună clasare din istoria clubului. Îmi rămâne cel mai drag meciul în care am câştigat pe Old Trafford în campionat, dar toate jocurile au ceva aparte în Premier League. Mă simt foarte bine în Anglia, chiar nu mă aşteptam să ma adaptez aşa de uşor“, a mai spus sătmăreanul.
  Interviul itegral poate fi vizionat în emisiunea Săptămâna Sportivă de luni seara de la ora 20.45.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare