More


  Hoţi de produse electronice, reţinuţi de poliţişti

  - Advertisement -

  Luni dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Csaba K., care reclama faptul că în perioada 23-25.05 a.c. persoane necunoscute au forţat încuietoarea portierei autoutilitarei marca Mercedes-Benz, care era parcată într-o parcare, situată pe strada Uzinei, din municipiul Satu Mare, şi ar fi sustras bunuri. Oamenii legii au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, Florin I., ar fi forţat încuietoarea autoutilitarei, iar din interiorul acesteia ar fi sustras o staţie emisie- recepţie marca „President” şi un radiocasetofon marca Sony.

  La data de 25 mai 2015 poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au identificat un sătmărean în vârstă de 36 de ani, care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul lunii aprilie, bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe strada Pelican, din municipiul Satu Mare, de unde ar fi sustras aparatură electronică, în acest fel cauzând un prejudiciu de 1.500 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii păgubite Noemi M. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img