More  În cinstea lui Paul Badea

  - Advertisement -

  RALIU1

  După zicala “Ceea ce e frumos se termină repede”, prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid – Trofeul Paul Badea, desfăşurat în judeţul nostru, a luat sfârşit sâmbătă spre seară. Cu participare naţională şi internaţională la start, Trofeul Paul Badea a avut parte şi de peripeţii, mai ales că traseul a fost unul foarte bine ales.

  raliu2

  Cei 360 de km, din care 230 de probe speciale, au întrebuinţat serios îndemânarea piloţilor, copiloţilor, dar şi a maşinilor sau motocicletelor special setate pentru un traseu accidentat. Nu au lipsit abandonurile, roţile rupe sau sparte, iar un echipaj a trecut linia de sosire împingând maşina care nu mai vroia să pornească.

  Deşi vremea nu a ţinut cu organizatorii în cele două zile de concurs, prezenţa frumoasei vedete TV Roxana Ciuhulescu a mai destins şi înfrumuseţat atmosfera de la start, sosire sau festivitatea de premiere.

  raliuRALIU1

  Dacă în prima zi s-a mers pe un traseu încadrat de drumul naţional care duce la punctul de frontieră Petea, Pădurea Mare şi digul Someşului, în etapa a doua s-a alergat în zona Codru. Câştigătorii la general, sătmărenii Ovidiu Domide, alături de copilotul Daniel Nistor s-au bucurat de faptul că această etapă a fost una de succes şi promit că anul viitor Campionatul de Rally Raid va porni tot de la Satu Mare. Roxana Ciuhulescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa organizatorilor şi s-a arătat încântată că a revenit la Satu Mare, alături de bunul său prieten Ovidiu Domide. “Felicit organizatorii, concurenţii, pentru tot ce au făcut în aceste zile. Sper că totul a fost bine şi că ne vom vedea şi la anul la Satu Mare”, a concluzionat Roxana. De menţionat că s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Paul Badea. De la eveniment nu au lipsit logodnica şi fiica celui ce a fost Paul Badea, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

  Iar la final, cum era şi normal, a urmat festivitatea de premiere prezentată bineînţeles de Roxana care a primit pupici de la toţi concurenţii şi s-a pozat cu aceştia. Iată listele finale:  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare